The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μπράιτον πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Брайтон-27.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Selhurst Park Stadium

Στην Αγγλία η περιοδεία της Premier League θα διεξαχθεί κυρίως το Σάββατο. Αλλά ταυτόχρονα θα κλείσει μόνο τη Δευτέρα, όταν στο Λονδίνο θα παίξουν η Κρίσταλ Πάλας και η Μπράιτον. Καθεμιά από τις μεσαίες ομάδες δεν έχει αντίρρηση να κερδίσει βαθμούς στον επερχόμενο  αγώνα, αλλά ποιας θα έχει περισσότερα ατού; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόβλεψη και την ανάλυση από ειδικούς για τον αγώνα στις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι πολύ ασταθές προς το παρόν

Η ομάδα θα είχε ακούσει πολύ πιο σκληρή κριτική  για την απόδοσή της νωρίτερα αυτή τη σεζόν. Αλλά σημείωσαν ήδη μια νίκη στην Premier League, και τι νίκη: ηττήθηκε η Τότεναμ με σκορ 3-0. Εκείνη την περίοδο οι «σπερς» ήταν ο ηγέτης του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά και είχαν πριν από το παιχνίδι, εκατό τοις εκατό απόδοση. Μπορείτε επίσης να αποδώσετε στο ενεργητικό του το 2-2 εκτός έδρας εναντίον της ισχυρής Γουέστ Χαμ. Σε γενικές γραμμές, το ντεμπούτο του Πάτρικ Βιεϊρά ως προπονητή στο νέο σύλλογο δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο: από 0-3 με Τσέλσι και Λίβερπουλ, λευκή ισοπαλία με τον νεοφερμένο Μπρέντφορντ. Και αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ μετά από ελάχιστη ήττα από τη Γουότφορντ, ωστόσο, χάρη σε αυτό, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αρκετά αυτήν την εβδομάδα.

Η Μπράιτον έγινε μία από τις ανακαλύψεις της έναρξης της σεζόν

Οι «γλάροι» έχουν ήδη καταφέρει να σημειώσουν 12 βαθμούς. Σύμφωνα με αυτόν τον δείκτη, μετά από 5 γύρους, προσπερνούν ομάδες όπως η Λέστερ, η Γουέστ Χαμ, η Τότεναμ, ακόμη και η Μάντσεστερ Σίτι! Και νωρίτερα έλεγαν ότι η Albion δεν παίρνει αρκετούς βαθμούς, η ανάλυση στατιστικών έδειξε ότι δημιουργούνταν αρκετές ευκαιρίες, αλλά υπήρχαν τεράστια προβλήματα με την εφαρμογή τους. Λοιπόν, φαίνεται ότι ο Γκράχαμ Πότερ έκανε καλή δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση το καλοκαίρι. Ή απλά η ομάδα είναι ιδιαίτερα τυχερή. Σε κάθε περίπτωση, έχασε μόνο από τα «ζαχαρωτά», αλλά έχει ήδη μαζέψει 4 «τριχωτά». Και όχι μόνο νικώντας τους πιθανούς επιζώντες – Μπέρνλι, Γουότφορντ και Μπρέντφορντ. Στον τελευταίο γύρο νίκησαν τις «αλεπούδες» και στην αρχή σκόραραν δύο φορές οι ίδιοι και μόνο μετά έχασαν μία φορά τον Τζέιμι Βάρντι.

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2019, για 5 συνεχόμενες συναντήσεις, η φιλοξενούμενη δεν καταφέρνει να κερδίσει. Και στα δύο τελευταία πρωταθλήματα η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε εκτός έδρας και σημείωνε ισοπαλία εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, ενώ ο Πότερ συνεργάζεται με την Μπράιτον εδώ και πολύ καιρό, και αυτό επιτέλους αποδίδει. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων το βράδυ της Δευτέρας με χάντικαπ «0» (απόδοση 1.833).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *