The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για τον αγώνα

КристалПэлас-МанчестерСити-14.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, 7:30 μ.μ.

Selhurst Park Stadium

Ως συνήθως, η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ παρέχει ένα φορτωμένο απογευματινό πρόγραμμα του Σαββάτου. Και θα τελειώσει με αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα καταφέρουν οι πρωταθλητές να νικήσουν τους παίκτες του Πάτρικ Βιέιρα στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόγνωση του αγώνα στις 11 Μαρτίου 2023.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι χωρίς νίκη για πολύ καιρό

Οι «Glaziers» έχουν κερδίσει μετά την ολοκλήρωση μιας μεγάλης παύσης μόνο μία φορά. Και αυτό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επίσης με μια αδύναμη νεοφερμένη, την Μπόρνμουθ. Από τον Ιανουάριο το μέγιστο που πέτυχαν ήταν η ισοπαλία. Ναι, μοιράζονται βαθμούς με δυνατούς αντιπάλους όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκασλ, Μπράιτον, Μπρέντφορντ και Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο λονδρέζικος σύλλογος πέφτει σταδιακά στο βαθμολογικό πίνακα όλο και πιο κάτω. Επιπλέον, υπήρξαν ήττες. Συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου γύρου, όταν σημείωσαν 0:1 με την Άστον Βίλα, με αυτογκόλ του Άντερσεν και απομάκρυνση του Ντουκουρέ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μια σεζόν που είναι πολύ νωρίς για να αξιολογηθεί

Οι «πολίτες» μέχρι στιγμής μπορούν, αφενός, να αποτύχουν εντελώς. Μπορείτε να θυμηθείτε την ήττα στο Σούπερ Καπ και το League Cup. Και, το πιο σημαντικό, τώρα, που πλησιάζει στη λήξη, η Πρέμιερ Λιγκ μένει η διαφορά των 5 βαθμών πίσω από την Άρσεναλ, η οποία απροσδόκητα βγήκε μπροστά. Και στο Champions League υπήρξε ασυνήθιστα βαρετό και ρεαλιστικό 1-1 με τη ΡΜ Λειψίας. Ωστόσο, από την άλλη, με τους Γερμανούς στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, οι Βρετανοί θα ικανοποιηθούν με οτιδήποτε νίκη στην έδρα ρένα τους. Ο σύλλογος αγωνίζεται στο Κύπελλο Αγγλίας. Και, το πιο σημαντικό, πριν από λίγο καιρό κέρδισε τους «κανονιέρηδες» σε έναν αγώνα σώμα με σώμα. Ναι, μετά από αυτό υπήρξε μόνο ισοπαλία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη συνέχεια, όμως, με Μπόρνμουθ και Νιούκασλ, κέρδισαν με αυτοπεποίθηση 4-1 και 2-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη σεζόν η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να πετύχει 4 βαθμούς στους 6 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως στο τέλος του καλοκαιριού, οι «πολίτες» σημείωσαν ένα άνετο 4:2 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι «πολίτες» απλά δεν μπορούν να επιτρέψουν στον ευατό τους νέες αστοχίες. Περιμένουμε λοιπόν τη συνέχεια του σερί των μη ελάχιστων νικών και ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ «-1,5 γκολ» (απόδοση – 2,01).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *