The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

КристалПэлас-МанчестерСити-14.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Selhurst Park Stadium

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε στο Champions League αυτή την εβδομάδα. Δεν ήταν και το πιο δύσκολο έργο που είχε με τη Σπόρτινγκ μετά το 5-0 στη Λισαβόνα. Ωστόσο, οι διοργανωτές επέτρεψαν στην πρωταθλήτρια να κλείσει την περιοδεία στην Premier League – επίσκεψη στο Λονδίνο, στην Κρίσταλ Πάλας, θα πραγματοποιηθεί μόνο τη Δευτέρα. Θα μπορέσει ο Patrick Vieira να βρει κάτι εναντίον του Pep Guardiola;

Η Κρίσταλ Πάλας επιστρέφει σε εξαιρετική φόρμα

Οι Glaziers έκαναν σημαντικές αλλαγές το 2021. Μια μακρά και αρκετά επιτυχημένη συνεργασία με τον Χότζσον («Old Roy» ήταν κάποια εγγύηση για θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα) έληξε, αντικαταστάθηκε από τον Patrick Vieira. Η σύνθεση ανανεώθηκε πλήρως, αν και παρέμειναν αρκετοί αρχηγοί με επικεφαλής τον Ζάχα. Μέχρι στιγμής, είναι ξεκάθαρο ότι το έργο βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης και είναι πολύ νωρίς για να δούμε τα αποτελέσματα. Όμως είναι ήδη ξεκάθαρο ότι ο Γάλλος δεν απέτυχε μετά την επιστροφή του στο Λονδίνο, ότι έχει ήδη καταφέρει να πετύχει μια σειρά από εντυπωσιακές νίκες. Η ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται στο κύπελλο, και στους τελευταίους 3 γύρους έχει κερδίσει 7 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι τόσο καλή που γίνεται βαρετή

Οι «πολίτες» υπό τον Pep Guardiola έχουν αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Premier League είναι η πιο ανταγωνιστική ποδοσφαιρική κατηγορία στον κόσμο. Μια άλλη επιβεβαίωση της υψηλότερης κατηγορίας της ομάδας ήταν το ντέρμπι του Μάντσεστερ, που έφερε πειστική νίκη επί του γείτονά της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό το 4-1 είναι ήδη η 16η νίκη στους τελευταίους 18 γύρους της Premier League… Υπάρχει όμως και η Λίβερπουλ, τα στατιστικά της οποίας είναι επίσης άκρως εντυπωσιακά. Χρειάζεται λοιπόν να συνεχίσει να νικάει για να εξασφαλίσει την προστασία του τίτλου στο Foggy Albion. Υπάρχουν φυσικά και στοίχοι στο Champions League, όπου πρέπει να κάνει ένα ακόμη, τελευταίο βήμα προς την επιτυχία, προς την πολυαναμενόμενη κατάκτηση του κυπέλλου. Όμως όλα αποφασίστηκαν για την πρόκριση στα προημιτελικά ακόμα στη Λισαβόνα, οπότε ο δεύτερος αγώνας με τη Σπόρτινγκ δύσκολα αξίζει να ληφθεί υπόψη τώρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει κάτι να εκδικηθεί – τον περασμένο Οκτώβριο, η αήττητη πορεία της διεκόπη από την Κρίσταλ Πάλας. Και πώς: Ο Βιεϊρά επικράτησε του Γκουαρδιόλα στο Ethada με σκορ 2-0!

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι καλή και, το πιο σημαντικό, έχετε κίνητρο να κερδίσει. Και η αποτυχία το φθινόπωρο θα προσφέρει την απαραίτητη συγκέντρωση. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *