The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-МанчестерЮнайтед-16.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λονδίνο. Στάδιο Sellhurst Park

Ο τριακοστός έκτος γύρος της Premier League θα συνεχίσει με τον αγώνα στο Λονδίνο, όπου η τοπική Κρίσταλ Πάλας θα φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κρίσταλ Πάλας

Σε τριάντα πέντε παιχνίδια η Κρίσταλ Πάλας σημείωσε 42 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 30:45, χάρη σ’ αυτά τα αποτελέσματα νιώθει άνετα στη δέκατη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τουρνουά. Οι τελευταίες αναμετρήσεις των «αετών» στην Πρέμιερ Λιγκ κατέληξαν στις ήττας από την Άστον Βίλα (0:2), την Τσέλσι (2:3), τη Λέστερ (0:3), την Μπέρνλι (0:1) και τη Λίβερπουλ (0:4).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε ένα παρόμοιο κομμάτι της σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε ισοπαλία 2:2 με τη Σαουθάμπτον, πριν νικώντας 3:0 την Άστον Βίλα, 5:2 την Μπόρνμουθ, 3:0 την Μπράιτον και 3:0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έτσι, οι Κόκκινοι Διάβολοι, αν και παρέμειναν στην πέμπτη θέση με 59 βαθμούς και στατιστικά γκολ 61:35, αλλά ταυτόχρονα πλησίασαν στην κορυφή-4.

Πρόβλεψη

Κρίσταλ Πάλας τελειώνει τη σεζόν με την ελάχιστη ταχύτητα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει όχι μόνο να παίξει για να κερδίσει, αλλά και να βελτιώσει τη διαφορά τερμάτων. Η πρόβλεψή μου: εύκολοι τρεις βαθμοί για τους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *