The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

CrystalPalace-Liverpool-20.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σέλχαρστ Παρκ

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους για τη σεζόν. Η Κρίσταλ Πάλας είναι μια τυπική αγγλική μεσαία ομάδα και η πτώση στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων θα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για τους «γυάλινους». η Λίβερπουλ έθεσε πιο σοβαρό στόχο – η πρώτη τριάδα, και με έναν τυχερό συνδυασμό των περιστάσεων – αγώνας για τον τίτλο. Τον περασμένο πρωτάθλημα και στις δύο συναντήσεις κέρδισε η Λίβερπουλ.

Κρίσταλ Πάλας

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν μια νίκη εκτός έδρας πάνω στη Φούλαμ, μια νέα ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αν και οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι και είχαν περισσότερη κατοχή της μπάλας. Η Κρίσταλ Πάλας στην ουσία διατήρησε την σύνθεση του περασμένου έτους. Η μόνη σοβαρή μεταγραφή είναι η αγορά του μέσου Sheikh Kuyate από τη Γουέστ Χαμ. Ο Σενεγάλος κόστισε 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Λίβερπουλ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περσινής σεζόν, όπου η ομάδα κατέλαβε την τέταρτη θέση, οι «κόκκινοι» μπορούν να ονομάζονται ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Και αυτό το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ ξεκίνησε με μια συντριπτική νίκη επί της Γουέστ Χαμ: 4:0. Ο Mane σκόραρε δύο φορές, ο Sturidge και η Salah σημείωσαν από ένα γκολ ο καθένας. Η σοβαρότητα των προθέσεων της ομάδας αποδεικνύεται από την πολιτική μεταγραφής. Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μερικές αγορές υψηλού προφίλ, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι η αγορά του τερματοφύλακα Alisson (62,5 εκατ. ευρώ), των μεσαίων Fabigno (45 εκατ. ευρώ) και Nabi Keita (60 εκατ. ευρώ).

Πρόβλεψη

Οι αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων είναι αρκετά αποτελεσματικοί – υπάρχει πάντα θέαμα. Η Λίβερπουλ, αν πρόκειται να αγωνιστούν για το τίτλο στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να ξεπεράσουν το σύνδρομο των φιλοξενουμένων, κάτι που θα προσπαθήσουν να κάνουν ήδη την επόμενη Κυριακή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *