The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Брайтон-27.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Selhurst Park Stadium

Την Πέμπτη η Λέστερ έπαιξε στο Europa League. Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς θα παίξουν εναντίον Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο μόνο την Κυριακή στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα έχουν οι «αλεπούδες» αρκετή δύναμη να παίξουν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα;

Η Κρίσταλ Πάλας κρατιέται αρκετά σίγουρα το φθινόπωρο

Η ομάδα ξεκίνησαν τη σεζόν υπό την καθοδήγηση νέου τεχνικού – του Πάτρικ Βιεϊρά. Καθώς υπήρχαν πολλές απώλειες στη σύνθεση. Και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στην αρχή ο Γάλλος δεν πήγε καλά. Οι νέοι παίκτες του αποκλείστηκαν αμέσως από το Λιγκ Καπ και σημείωσαν μόλις 2 βαθμούς σε 3 αγώνες τον Αύγουστο. Αλλά μετά την παύση για τις εθνικές ομάδες, η ομάδα ευχαρίστησε τον νέο προπονητή νικώντας απλά την Τότεναμ με 3-0. Κόντρα στη Λίβερπουλ, όμως, το αποτέλεσμα ήταν τελείως αντίθετο. Αλλά τη Δευτέρα μόνο λίγα λεπτά ή ακόμα και δευτερόλεπτα δεν έφτασαν για νέα νίκη. Ο Ζάα σκόραρε όχι από το πιο προφανές πέναλτι και στη συνέχεια κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το 1-0 για πολύ. Μέχρι το 95ο λεπτό, όταν ο Μόπε έφερε στους «γλάρους» ισοπαλία…

Η Λέστερ μάλλον δεν είναι ευχαριστημένη με την έναρξη αυτής της Πρέμιερ Λιγκ

Οι «αλεπούδες» συνεχίζουν να παλεύουν στο Λιγκ Καπ. Επιπλέον, παίζουν και στο Europa League, μόνο την Πέμπτη ήταν αγώνας στη μακρινή Βαρσοβία, κόντρα στη Λέγκια. Φυσικά, στο ενεργητικό του Ρότζερς μπορεί να πιστωθεί ή νίκη το Σούπερ Καπ Αγγλίας, ειδικά επειδή εκεί έπεσε η Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά όλα αυτά είναι απίθανο να αντισταθμίσουν πλήρως μια μέτρια αρχή στην Πρέμιερ Λιγκ. Και στις δύο προηγούμενες σεζόν ο Μπρένταν και οι παίκτες του εισέβαλαν στην πρώτη 4άδα, ονειρεύονταν να περάσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Λέστερ έπεφτε μόνο στο τέλος. Τώρα ο σύλλογος ξεκίνησε επίσης καλά την κλήρωση, έχοντας κερδίσει 2 από τους 3 πρώτους αγώνες. Αλλά αυτό ήταν τον Αύγουστο, ενώ τον Σεπτέμβριο, μετά το διάλειμμα, πήρε μόνο 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια. Πρώτα οι «πολίτες» πήραν εκδίκηση, στη συνέχεια σημείωσαν 1-2 σε εντός έδρας ματς με την Μπράιτον και μόνο χάρη στο διπλό του Βάρντι (αν και μετά από το δικό του αυτογκόλ), οι «αλεπούδες» έφεραν ισοπαλία με την Μπέρνλι στο King Power πριν από μια εβδομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ έχει 10 βαθμούς από τους 12 στα 2 τελευταία πρωταθλήματα. Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία 1-1 εντός έδρας μόνο μία φορά: τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Ιχεανάκο έχασε πέναλτι.

Πρόβλεψη

Τόσο η Κρίσταλ Πάλας όσο και η Λέστερ θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον αγώνα, οπότε ο αγώνας δεν θα είναι βαρετός για παρακολούθηση. Προβλέπουμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο (απόδοση – 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *