The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Арсенал-05.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Selhurst Park Stadium

Τώρα και η Αγγλία επιστρέφει από τις διακοπές. Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε το Σούπερ Καπ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης παίχτηκε ο 1ος γύρος στο Τσάμπιονσιπ. Αλλά τώρα οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν. Αποφάσισαν να ξεκινήσουν την Πρέμιερ Λιγκ από το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Άρσεναλ. Θα κερδίσει ξανά βαθμούς ο Πάτρικ Βιεϊρά από την κάποτε δική του ομάδα; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου ετοίμασε τη δική του πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 5 Αυγούστου 2022.

Η Κρίσταλ Πάλας ξεκίνησε ένα περίεργο πείραμα πριν από ένα χρόνο

Οι «αετοί» υπό τον προηγούμενο τεχνικό, Hodgson, έπαιζαν αρκετά σταθερά. Αλλά όχι λαμπρά και αυτή την ήρεμη μουντάδα βαρέθηκε ο Στιβ Πάρις. Το 2021, αποχαιρέτησε τον Old Roy, προσκαλώντας τον Πατρίκ Βιεϊρά, και επίσης έδωσε το πράσινο φως για να ανανεώσει την ομάδα. Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά: μόλις 12η θέση. Γενικά όμως το παιχνίδι που έβαλε ο Γάλλος επαινείται. Και φαίνεται ότι ο μάνατζερ θα συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα. Ο Ντουκουρέ από τη Λανς δεν ήταν φτηνή αγορά, την ίδια στιγμή κάλεσαν τον Ρίτσαρντς από την Μπάγερν και τον Τζόνστον από το WBA, ο οποίος ήταν στο τέρμα της εθνικής Αγγλίας.

Η Άρσεναλ ξόδεψε πολλά εκτός σεζόν

Οι «κανονιέρηδες» το 2021/2022 ανέβασαν σημαντικά ρυθμούς. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα αποτελέσματα της σεζόν άφησαν μια γεύση αποτυχίας. Θεωρούνταν ως το φαβορί στον αγώνα για την 4η θέση, αλλά τελικά την έχασαν. Από τον θανάσιμο εχθρό τους κιόλας, την Τότεναμ! Ωστόσο, πιστεύουν στην περαιτέρω ενίσχυση του παιχνιδιού υπό τον Αρτέτα. Στο Μικέλ χρηματοδοτήθηκε μια σοβαρή εκστρατεία μεταγραφής. Ωστόσο, ήταν απαραίτητο να αντισταθμιστεί η αποχώρηση του Lacazette (και ακόμη νωρίτερα του Ομπαμεγιάνγκ). Τώρα οι επιθέσεις θα χτιστούν μέσω του Fabio Vieira από την Πόρτο, και ο Gabriel Jesus θα είναι στην αιχμή. Είναι περίεργο πώς ο Ισπανός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Zinchenko, για τον οποίο έδωσαν ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Ωστόσο, τις δυνατότητες του Αλεξάντερ γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός που βοήθησε για χρόνια τον Γκουαρδιόλα στη Σίτι.

Προηγούμενοι αγώνες

Ο Βιεϊρά, έχοντας πάρει νέα θέση, παίζει καλά με την πρώην ομάδα του ως παίκτης. Πρώτα σημείωσε ισοπαλία, ενώ τον Απρίλιο συνέτριψαν τους «κανονιέρηδες» ολοκληρωτικά με σκορ 3-0.

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, περιμένουν εκδίκηση από την Άρσεναλ. Αλλά η Κρίσταλ Πάλας φαίνεται επίσης αρκετά αξιοπρεπής, γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ουδέτερο «over 2,5»με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *