The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-МанчестерСити-14.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Selhurst Park Stadium

Με ένα ιντριγκαδόρικο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Άρσεναλ θα κλείσει το πρόγραμμα της τριακοστής πρώτης αγωνιστικής της Premier League.

Κρίσταλ Πάλας

Πίσω στα μέσα Φεβρουαρίου, η Κρίσταλ Πάλας έχασε 0:1 από την Τσέλσι σε έναν αξιοπρεπή αγώνα, μετά είχε τέσσερις επιτυχημένες συναντήσεις στη σειρά με Γουότφορντ (4:1), Μπέρνλι (1:1), Γουλβς (2:0) και Μάντσεστερ Σίτι (0:0). Έτσι, οι Γκλέιζερς πέτυχαν 34 βαθμούς και ανέβηκαν στη δωδέκατη θέση με διαφορά τερμάτων 39:38.

Άρσεναλ

Λίγα χρόνια κρίσης είναι πίσω και η Άρσεναλ είναι για άλλη μια φορά σοβαρός διεκδικητής για να τερματίσει στη ζώνη του Champions League. Στις προηγούμενες πέντε μονομαχίες, οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν απο τη Λίβερπουλ (0:2), ενώ κέρδισαν τη Γουλβς με σκορ 2:1, τη Γουότφορντ 3:2, τη Λέστερ 2:0 και την Άστον Βίλα 1:0. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα τέταρτη θέση, 54 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 44:31.

Πρόβλεψη

Στην τρέχουσα εκστρατεία, η Κρίσταλ Πάλας κοντράρει με επιτυχία τους γίγαντες, επομένως είναι αρκετά ικανή να δημιουργήσει μέγιστες δυσκολίες στην Άρσεναλ. Προβλέπω ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,79.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *