The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίτιμπα εναντίον Σπορτ Ρεσίφε

Coritiba-Sport-Recife-11.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Τρίτη, 11 Ιουλίου, 2:00 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Couto Pereira, Κουριτίμπα

Στον 12ο γύρο της Σέριε Α΄ Βραζιλίας η Κοριτίμπα θα φιλοξενήσει τη Σπορτ Ρεσίφε. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 11/07/2017 στις 02:00 π.μ. ώρα Ελλάδας. Το στοίχημα και η πρόβλεψη για τον αγώνα Κορίτιμπα εναντίον Σπορτ Ρεσίφε είναι εδώ.

Κοριτίμπα

Η Κοριτίμπα στις 11 περιοδείες έδειξε μάλλον μέτρια αποτελέσματα, ως για μία ομάδα, η οποία είναι προσπαθεί να είναι στη ζώνη του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι πράσινοι έχουν σημειώσει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, που τους τη δυνατότητα να βρίσκονται στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Μπάια (0:0), Κορίνθιανς (0:0) και Βάσκο ντα Γκάμα (2:2), χάνοντας από την Γκρέμιο (2:0) και Κρουζέιρο (2:0).

Σπορτ Ρεσίφε

Τα πράγματα για τη Σπορτ Ρεσίφε στην αρχή δεν ήταν καλύτερα της Κοριτίμπα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά στα τελευταία ματς στο λογαριασμό της καταγράφηκαν δύο νίκες επί Σάντος (0:1) και Ατλέτικο Παραναένσε (1:0), καθώς και ισοπαλίες με την Ατλέτικο Μινέιρο (2:2) και Σάο Πάολο (0:0) με μοναδική ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια από τη Βιτώρια (1:3).

Πρόβλεψη

Όπως μπορείτε να δείτε, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να επαίρεται για την ποιότητα της εφαρμογής των στιγμών. Η Κοριτίμπα σκόραρε στα πρώτα 11 παιχνίδια 11 γκολ, ενώ έφαγε 10, στη Σπορτ Ρεσίφε αυτά τα στοιχεία δεν είναι πολύ καλύτερα (13-16). Παρά το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν προτεραιότητα στην Κοριτίμπα, είναι αρκετά επικίνδυνα να ποντάρετε σ’ αυτής, επειδή ο αντίπαλός της σημείωσε μια καλή κίνηση και μπορεί να επιτύχει μια τρίτη συνεχόμενη νίκη. Ως εκ τούτου εδώ είναι καλύτερα να πάρετε το στοίχημα στο σύνολο των γκολ κάτω στον αγώνα. Πρόβλεψη για τον αγώνα Κορίτιμπα εναντίον Σπορτ Ρεσίφε: συνολικά κάτω από 2,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *