The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίνθιανς εναντίον Φλουμινένσε: προγνωστικά για στοίχημα

Коринтианс-Флуминенсе-13.10

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Κορίνθιανς

Θα έχουμε διάλλειμα αυτή την εβδομάδα, καθώς οι εθνικές ομάδες έχουν παίξει, ενώ οι σύλλογοι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να συνεχίσουν τα τουρνουά τους. Αυτό το κενό θέση γεμίζει σχεδόν μονοπρόσωπα η Βραζιλία με τη Serie A. Οι δημοφιλείς σύλλογοι της χώρας, η Κορίνθιανς και η Φλουμινένσε, θα παίξουν μεταξύ τους νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Ποιος θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος για μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση;

Η Κορίνθιανς μπορεί ακόμα να ανέβει στην πρώτη τριάδα αυτή τη σεζόν

Το «Timau» το 2011-2017 κέρδισε ένα σωρό διαφορετικά τρόπαια, από τη Serie A έως το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Αλλά ακολούθησαν πολύ μέτρια αποτελέσματα, για παράδειγμα, ο σύλλογος τελείωσε το τελευταίο πρωτάθλημα στη Βραζιλία στη 12η θέση. Τώρα, επίσης, πιθανότατα, δεν αξίζει να μιλάμε για τις πιθανότητες για «χρυσό». Ωστόσο, το μεγαλείο από το Σάο Πάολο υπό τον Σιλβίνιο, ο οποίος αρχικά αντιμετωπίστηκε μάλλον σκεπτικιστικά, ανέβασε αισθητά τους ρυθμούς. Ο Jo (ο πρώην «στρατιώτης» έχει ήδη σκοράρει 6 φορές) και η παρέα του έχουν σκοράρει 37 βαθμούς σε 25 αγώνες και είναι ελάχιστα πίσω από την Παλμέιρας, η οποία είναι 3η στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Φλουμινένσε έχασε λίγο το έδαφος

Το «Tricolor Rio» την περασμένη σεζόν έκλεισε την κορυφή-5 του Brasileirao. Τώρα δεν θα είναι εύκολα να επαναλάβουν αυτά τα αποτελέσματα. Βέβαια μετά την αποχώρηση από το Κόπα Λιμπερταδόρες (οι Βραζιλιάνοι, σύμφωνα με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, μετά από 1-1 εντός έδρας και 2-2 εκτός έδρας, έχασαν στα προημιτελικά από την Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ) άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς στην εγχώρια αρένα. Κατάφεραν ακόμη να σημειώσουν σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα στη Serie A. Αλλά τον Οκτώβριο οι παίκτες του Roger Machado δεν κάνουν και πολλά. Αρχικά, η ομάδα έχασε 0-2 εντός έδρας από τη Φορταλέζα. Στη συνέχεια δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην Ατλέτικο Γκοιανένσε, ολοκληρώνοντας  τον αγώνα με λευκή ισοπαλία. Εξαιτίας αυτού, οι «τρίχρωμοι» γύρισαν πιο κοντά στη μέση του πίνακα του τουρνουά, βρισκόμενοι τώρα στην 9η θέση. Αλλά πρέπει να ανέβουν τουλάχιστον στο τοπ-6 για να προκριθούν στην επόμενη κλήρωση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Και για αυτό πρέπει να προσπεράσει, συμπεριλαμβανομένης της Κορίνθιανς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φλουμινένσε δεν έχει ηττηθεί το 2018-2020 για 6 συνεχόμενους αγώνες με την ομάδα του Σάο Πάολο. Αλλά τον Ιανουάριο η Κορίνθιανς κέρδισε 5-0 εντός έδρας και σημείωσε 1-1 τον Ιούνιο εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Τόσο η Κορίνθιανς όσο και η Φλουμινένσε έχουν ακόμα να παλέψουν για κάτι, οπότε περιμένουμε το παιχνίδι με αριθμό των γκολ τουλάχιστον «πάνω από 2,0» (απόδοση – 1,86).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *