The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίνθιανς εναντίον Σάο Πάολο: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Corinthians-SãoPaulo-26.05

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Κορίνθιανς

Τη νύχτα της Δευτέρας, 27 Μαΐου, στη βραζιλιάνικη πόλη Σάο Πάολο, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του 6ου γύρου του εθνικού πρωταθλήματος, στον οποίο θα συναντηθούν οι παίκτες της Κορίνθιανς και της Σάο Πάολο. Είναι καλές ομάδες με υψηλές φιλοδοξίες, αλλά στην αρχή της σεζόν όλα είναι δυνατά. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κορίνθιανς – Σάο Πάολο.

Να και οι νίκες

Προς το παρόν η Κορίνθιανς είναι μόνο η 8η ομάδα του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, αλλά η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Ταυτόχρονα, στους 5 γύρους που παίχτηκαν η ενδεκάδα του Fabio Carille κατάφερε να χάσει εκτός έδρας με σκορ 3:2 από την Μπαΐα. Στις αρχές Μαΐου η ομάδα είχε μια παράξενη σειρά χωρίς νίκες, αλλά τώρα έχει φτιάξει το παιχνίδι της. Έτσι, στους δύο τελευταίους αγώνες η ομάδα κατάφερε να κερδίσει 2 νίκες – 2:0 με την Ατλέτικο Παραναένσε και 2:0 με την Ντεπορτίβο Λάρα. Έτσι, αυτή τη στιγμή η Κορίνθιανς συνήλθαν και είναι έτοιμη να ευχαριστεί τους οπαδούς με το παιχνίδι και τα αποτελέσματα.

Ο Μάιος πήγε στράφι για την ομάδα

Ταυτόχρονα η Σάο Πάολο ξεκίνησε τη νέα σεζόν πιο επιτυχημένα, χωρίς να χάσει ακόμα. Στου 5 εναρκτήριους γύρους οι παίκτες του Cook κατάφεραν να κερδίσουν τρεις φορές και δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία. Αλλά στον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα οι “τρίχρωμοι” έχασαν από την Μπαχία στο Κύπελλο Βραζιλίας με σκορ 0:1. Και μάλιστα στους τελευταίους 4 αγώνες η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη με μεγάλη δυσκολία (0:1) με την αδύναμη Φορταλέζα.

Πρόβλεψη

Η Κορίνθιανς είναι καλή αυτή τη στιγμή, επειδή η ομάδα έχει προστεθεί αισθητά στους τελευταίους αγώνες. Ενώ η Σάο Πάολο ξεκίνησε την περίοδο εξαιρετικά, αλλά τον Μάιο κάτι πήγε στραβά. Τώρα οι γηπεδούχοι είναι απλά πιο ισχυροί, καθώς είναι πάντα πολύ πιο εύκολο να παίξεις εντός έδρας (λόγο υποστήριξης των οπαδών). Οπότε σε αυτόν τον αγώνα προτείνουμε να ποντάρετε στους γηπεδούχους, αλλά με την αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κορίνθιανς με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *