The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίνθιανς εναντίον Σάντος: πρόβλεψη για τον αγώνα

Коринтианс

Κύπελλο Βραζιλίας

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 3:30 π.μ.

Αρένα Κορίνθιανς

Αρκετά ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά γεγονότα θα υπάρξουν αυτή την Πέμπτη. Πρώτα από όλα, λόγω του ότι η Βραζιλία θα φιλοξενήσει πολλές συναντήσεις στον επόμενο γύρο του εθνικού κυπέλλου. Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι θα είναι σίγουρα Κορίνθιανς – Σάντος. Ποιος από τους θρυλικούς συλλόγους είναι πιο δυνατός τώρα; Ο ιστότοπος προσφέρει πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 23 Ιουνίου 2022.

Η Κορίνθιανς προσπαθεί να παλέψει για τον τίτλο αυτή τη σεζόν

Οι «Timau» στην τελευταία κλήρωση κέρδισε την 5η θέση, όχι τόσο άσχημα, αλλά ακόμα σε αυτό το μέρος του Σάο Πάολο παραδοσιακά θέτουν τους μέγιστους στόχους. Δεν προσκάλεσαν τυχαία νέο τεχνικό τον χειμώνα, παρεμπιπτόντως, επίσης Πορτογάλο, όπως είναι πλέον της μόδας στην τοπική Serie A – Vitor Pereira. Μαζί του, όχι χωρίς προβλήματα, αλλά η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ του Copa Libertadores, 9 βαθμοί ήταν αρκετοί για τη 2η θέση. Ταυτόχρονα, κατάφεραν να αποκτήσουν το προβάδισμα στη Serie A. Αλλά τον Ιούνιο υπήρξαν και αστοχίες, η ήττα από την Cuiabe, η ισοπαλία με την Atlético Paranaense. Όμως με την Γκόγια εντός έδρας κέρδισαν, έστω και με ένα μόνο γκολ, από το σημείο του πέναλτι κιόαλς.

Η Σάντος δεν λάμπει πολύ τον τελευταίο καιρό

Οι «Ιχθύς» θεωρούνται παραδοσιακά οι γίγαντες του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Αυτή είναι η πατρική ομάδα για πολλά αστέρια, από τον Πελέ μέχρι τον Νεϊμάρ. Όμως εδώ και 10 χρόνια δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για να καυχηθεί, από την τελευταία επιτυχία στο Cope Libertadores. Περιοδικά, καταλάμβαναν υψηλές θέσεις στη Serie A ή έφταναν στους τελικούς άλλων τουρνουά. Όμως η περσινή χρονιά τελείωσε στην τελική 10η θέση. Και τώρα αποδεικνύεται ότι παραμένει περίπου στο ίδιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά μέτρια, ωστόσο, στο Cope Sudamericana κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση και μαζί της την πρόκριση στα πλέι οφ. Στο πρωτάθλημα υπήρξε ένα κομμάτι χωρίς νίκες σε 5 γύρους (4 ισοπαλίες και μια ήττα εντός έδρας από την Παλμέιρας). Και μόνο με τη σεμνή Juventude κατάφερε τελικά να κερδίσει. Οι Σαντίστας προηγήθηκαν με 2 γκολ κόντρα στη Red Bull Bragantino, αλλά σε εκείνο το ματς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν με δικά τους γκολ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κορίνθιανς πέρυσι είχε 7 βαθμούς σε 3 σερί παιχνίδια. Αλλά τον Φεβρουάριο του 2022, στο πλαίσιο του κρατικού πρωταθλήματος – Paulista, η Σάντος κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη με ισχυρή θέληση εκτός έδρας λόγω του διπλού του Marcos Leonardo.

Πρόβλεψη

Η Σάντος είναι ακόμα ασταθής. Η Κορίνθιανς πρέπει να βγάλει το μέγιστο εντός έδρας της κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα αυτού του γύρου του κυπέλλου (απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *