The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίνθιανς εναντίον Μπαΐα: προγνωστικά για στοίχημα

Коринтианс-Байя-06.10

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Κορίνθιανς

Οι αρχές Οκτωβρίου είναι αφιερωμένες στα παιχνίδια μεταξύ των εθνικών ομάδων και αυτή την εβδομάδα, ως συνήθως, υπάρχει μια παύση στις εκδηλώσεις. Όμως, όχι λιγότερο παραδοσιακά, η Βραζιλία συνεχίζει να διεξάγει αγώνες του πρωταθλήματος. Και το βράδυ της Τετάρτης η Κορίνθιανς και η Μπαΐα θα παίξουν στην τοπική Serie A.

Η Κορίνθιανς ανέβασε ρυθμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν

Η ομάδα στην τελευταία κλήρωση του Brasileirao δεν κατάφερε να επιτύχει σοβαρά αποτελέσματα. Ο ένδοξος σύλλογος περιορίστηκε μόνο στη 12η θέση και ο αγώνας στο Copa Sudamericana τελείωσε ήδη την άνοιξη, μετά τον γύρο των ομίλων. Φάνηκε ότι ούτε στοίχημα στο Σιλβίνιο δεν είναι ωφέλιμο, για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε αυτή την κλήρωση ο σύλλογος έπαιζε εξαιρετικά ασταθές. Αλλά προς το τέλος του καλοκαιριού, κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς. Από τις αρχές Αυγούστου ξεκίνησε το αήττητο σερί. Αν και παράλληλα συχνά σημείωνε ισοπαλίες, συμπεριλαμβανομένων 3 συνεχόμενων. Κατάφεραν όμως να νικήσουν την ισχυρή Παλμέιρας. Μετά όμως σημειώθηκε ισοπαλία 2-2 με την Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο.

Η Μπαΐα παλεύει τώρα για επιβίωση ξανά

Οι «Τρίχρωμοι» υποβιβάζονται συχνά στη Serie B. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι από το 2017 βρίσκονται συνεχώς μεταξύ των συμμετεχόντων στο Brasileirao, ακόμα κι αν έμειναν στο κάτω μέρος της βαθμολογίας. Την περασμένη σεζόν, ωστόσο, κατάφεραν να πάρουν μόνο την 14η θέση, 3 θέσεις χαμηλότερα από το 2018-2019. Και φαίνεται ότι αυτή η αργή ολίσθηση όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ακόμη και επιταχύνθηκε. Αυτή τη σεζόν ο εκπρόσωπος του Σαλβαδόρ συμμετέχει σοβαρά στον αγώνα επιβίωσης. Τον Αύγουστο η διοίκηση της Μπαΐα αποφάσισε σε τέτοιες συνθήκες να ποντάρει σε έναν ξένο, Αργεντινό τεχνικό, τον Diego Dabove. Όχι αμέσως, αλλά είχε αποτέλεσμα: μετά από ένα τρομερό σερί με 1 βαθμό σε 8 γύρους, κατάφεραν να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο με μια νίκη επί της Φορταλέζα, στη συνέχεια σημείωσαν ισοπαλίες με τους Σάντος και Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο. Αλλά τίποτα δεν θα κατάφεραν να δείξουν ενάντια στην Ιντερνασιονάλ. Η συνάντηση με τη Ceara το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε, είχαν χρόνο για ξεκούραση.

Προηγούμενοι αγώνες

Κατά κανόνα, σε αυτό το ζευγάρι, αυτός που παίζει στο δικό του γήπεδο ήταν πιο επιτυχημένος. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει 8 συνεχόμενες φορές, και φέτος τον Ιανουάριο. Μόνο το καλοκαίρι η Κορίνθιανς κατάφερε να σημειώσει λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μπαΐα.

Πρόβλεψη

Η Κορίνθιανς πρέπει να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα αυτή τη φορά, θα είναι μόνο νίκη εντός έδρας. Είναι απίθανο η Μπαΐα θα μπορέσει να αντισταθεί. Περιμένουμε τη νίκη των γηπεδούχων (με απόδοση 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *