The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίνθιανς εναντίον Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сантос-Коринтианс-14.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, 1:00 π.μ.

Αρένα Κορίνθιανς

Στην Ευρώπη οι σύλλογοι ετοιμάζονται να ξαναρχίσουν τη σεζόν. Στη Βραζιλία παίζουν δυνατά και κύριο και μεγάλο μέρος της επόμενης, 28ης αγωνιστικής, θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, της ώρας μας, θα παίξουν σε αυτή την αναμέτρηση η Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς. Θα μπορέσουν να τους κερδίσουν στο γήπεδο ενός από τους γίγαντες; Οι ειδικοί του ιστότοπου έγραψαν τη δική τους πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Κορίνθιανς κρατιέται ακόμα στο περσινό επίπεδο

«Timau» δεν είναι μόνο ένα από τα πολλά δημοφιλή κλαμπ της χώρας. Είναι επίσης μεγιστάνας, που σχετικά πρόσφατα ήταν η πρωταθλήτρια, τρεις φορές το διάστημα 2011–2017 (παράλληλα υπήρξαν νίκες στο Copa Libertadores και στο Recope της Νότιας Αμερικής). Αλλά μετά ακολούθησαν ειλικρινείς αποτυχίες, όταν τρεις φορές δεν μπόρεσε να ανέβει πάνω από την 8η θέση. Και μόνο πέρυσι σκαρφάλωσε στην 5η θέση. Αυτή η σεζόν δεν είναι η καλύτερη: η ομάδα παραμένει στάσιμη. Φαίνεται πως θα προσπαθήσουν να σώσουν τη φήμη τους μέσα από το κύπελλο, όπου έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν στον τελικό. Όμως 1 νίκη σε 7 γύρους με 3 ήττες είναι πάρα πολύ.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει πέσει σοβαρά αυτή τη σεζόν

Οι «Δράκοι» γενικώς δεν θεωρείται δυνατή ομάδα. Πριν καμιά μιάμιση δεκαετία έκανε παρέα στο επίπεδο της 3ης κατηγορίας της χώρας. Στη Serie B πέρασε περισσότερα χρόνια παρά στην κορυφαία. Σε αυτό το φόντο, η 9η θέση το 2021 ήταν μια πραγματική σημαντική ανακάλυψη. Τώρα υπήρξαν καλά αποτελέσματα στο κύπελλο και, κυρίως, στο Copa Sudamericana, όπου έφτασαν στα ημιτελικά και κέρδισαν εντός έδρας 3-1 τη Σάο Πάολο, αλλά στην «απάντηση» σημειώθηκε το 0-2, με τελική αστοχία στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό φαίνεται πως χάλασε εντελώς την ομάδα (ταυτόχρονα με 1:4 στο Κύπελλο με την Κορίνθιανς). Έχασε τρεις συνεχόμενες φορές στη Serie A, από Ατλέτικο Μινέιρο, Κουριτίμπα και Ιντερνασιονάλ. Τώρα οι παίκτες του Jorginho βρίσκονται στη 19η θέση, κολλημένοι στη ζώνη του υποβιβασμού. Η διαφορά είναι ήδη 6 βαθμούς. Πιστεύουν οι ίδιοι οι «δράκοι» ότι μπορούν να ανακτήσουν;

Προηγούμενοι αγώνες

Περίεργα, αλλά  η Κορίνθιανς έπαιξε άσχημα με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Στα τελευταία 10 ματς η «τιμάου» σημείωσε μόλις 2 νίκες με 4 ήττες. Βέβαια και οι δύο επιτυχίες χρονολογούνται από τις τελευταίες εβδομάδες, ξεκινώντας από τον Ιούνιο του 2022.

Πρόβλεψη

Πιστεύεται ότι η Κορίνθιανς θα μπορέσει να τα καταφέρει με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν θα είναι εύκολο για αυτούς, η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη φόρμα. Ποντάρουμε στο «under 2,5» (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *