The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κοπεγχάγη εναντίον Τορπέδο BelAZ: προγνωστικά για στοίχημα

Копенгаген-Торпедо-БеЛАЗ-22.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κοπεγχάγη. Στάδιο Πάρκεν

Θα υπάρξει πολύ ποδόσφαιρο την Πέμπτη, οι ειδικοί του πόρου μας έχουν προσπαθήσει να επιλέξουν τα καλύτερα παιχνίδια για στοιχήματα. Προσφέρουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Κοπεγχάγη – Τορπέδο BelAZ, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Οι Δανοί πρέπει να περάσουν μακριά

Η Κοπεγχάγη είναι ένας από τους συλλόγους που έχουν παίξει σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό σε διάφορα επίπεδα. Δεδομένου ότι ο σύλλογος ήταν μόνο τρίτος στο πρωτάθλημα, τώρα πρέπει να παίξει στο Conference League. Τις προάλλες στη Δανία ξεκίνησε το εθνικό πρωτάθλημα, στον πρώτο γύρο η ομάδα δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Άαλμποργκ εντός έδρας – 2:2. Η Κοπεγχάγη δεν είναι ακόμα σε βέλτιστη κατάσταση, αλλά ο επερχόμενος αντίπαλος είναι πιο αδύναμος στην κατηγορία, οπότε η ήττα θα θεωρείται μεγάλη αποτυχία.

Οι Λευκορώσοι έχουν ελάχιστες πιθανότητες

Η Τορπέδο BelAZ δεν είναι νεοφερμένος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αν και η ομάδα έχει παίξει εδώ λίγες φορές. Σε γενικές γραμμές είναι μια μεσαία ομάδα του λευκορωσικού ποδοσφαίρου, η οποία δεν αγωνίζεται πάντα για υψηλές θέσεις στην εγχώρια αρένα. Η ομάδα καταλαμβάνει μόνο τη δέκατη θέση στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας μετά από 16 γύρους, έχει να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας σημειώσει μόνο έναν βαθμό. Στον τελευταίο αγώνα υπήρξε μια πικρή ήττα εντός έδρας από Ντιναμό Μινσκ με σκορ 1:2, το αποφασιστικό γκολ έβαλαν στα 90 + 2 λεπτά. Θα είναι δύσκολο για τη Τορπέδο BelAZ να αντισταθεί σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως η Κοπεγχάγη.

Πρόβλεψη

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση των συλλόγων και κρίνοντας από τις αποδόσεις, αναμένουν μια σίγουρη νίκη από την γηπεδούχο. Η Κοπεγχάγη είναι πραγματικά ένας έμπειρος Ευρωπαίος μαχητής που θα έχει πλεονέκτημα της έδρα. Η Τορπέδο είναι αουτσάιντερ, αλλά πρέπει να αποφύγει τη μεγάλη ήττα. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε εδώ στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *