The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κοπεγχάγη εναντίον Καραμπάχ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Copenhagen(Den)-Qarabag(Aze)-23.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

“Telia Parken”, Κοπεγχάγη

Ημερομηνία αγώνα: 23/08/2017 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Την επόμενη Τετάρτη, η Κοπεγχάγη εντός έδρα της θα φιλοξενεί την Καραμπάχ στο δεύτερο αγώνα του γύρου των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ αυτών των αντιπάλων, το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν, έφερε νίκη στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα 1:0. Τώρα είναι η σειρά των Δανών, οι οποίοι, αν θέλουν να προκριθούν στο στάδιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να κερδίσουν τον αντίπαλο.

Αδύνατο ξεκίνημα

Η Κοπεγχάγη ήδη πρόλαβε να περάσει δύο γύρους του προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αποκλείσει από το τουρνουά τη σλοβακική ομάδα Ζίλινα και επίσης έχοντας νικήσει την Βάρδαρ. Τον τελευταίο της αγώνα σε αυτό το τουρνουά η Κοπεγχάγη έπαιξε εντός έδρα της εναντίον Βάρδαρ – νίκη 4:1. Βάσει αυτών των στατιστικών μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι Δανοί θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν στο επόμενο παιχνίδι, και έχουν μια καλή πιθανότητα για νίκη.

Δεν είναι κακή φόρμα

Η Καραμπάχ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζε, συμπεριλαμβανομένης της Κοπεγχάγης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Καραμπάχ, όπως και η Κοπεγχάγη πρόλαβε να παίξει δύο προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτα, αποκλείοντας από το τουρνουά την ομάδα Samtredia της Γεωργίας, και μετά νικώντας στο σύνολο των δύο αγώνων τη Σερίφ Μολδαβίας. Εκτός έδρας η Καραμπάχ σημείωσε από ένα γκολ και στους δύο αγώνες. Η Καραμπάχ θα έρθει στην Κοπεγχάγη για να υπερασπιστεί το κερδισμένο αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η σύνθεση της Κοπεγχάγης ξεπερνά σημαντικά της Καραμπάχ, αυτή η ομάδα έχει εμπειρία στη φάση των ομίλων, αποκτάει σιγά-σιγά τη φόρμα. Η Καράμπαχ είναι πολύ δραστήρια στα πρόσφατα παιχνίδια, αλλά αν είναι αρκετό για να μην χάσει στο επόμενο παιχνίδι από ισχυρότερο αντίπαλο; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κοπεγχάγης με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *