The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολωνία – Μπάγερν: η πρόβλεψη για τον αγώνα 10/04/2016

Кельн-Байер-10.04

Ανακοίνωση και πρόβλεψη για τον αγώνα Κολωνία – Μπάγερν. Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, Κολωνία, «Rhein-Energie», 18:30 (UTC/GMT +2), 1η γερμανικής Μπουντεσλίγκα, 29η αγωνιστική.

Αποδόσεις στο Paris Match: νίκη της Κολωνίας – 3.15, ισοπαλία – 3,35, νίκη της Μπάγερν – 2.30

Κολωνία

Ένας από τους πιο απρόβλεπτους συμμετέχοντες του γερμανικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν δεν προδίδει τον αυτό του. Επιβάλλει τον αγώνα στους καλύτερους συλλόγους της χώρας, αλλά συμβαίνουν μερικές φορές ανεξήγητα ρεταρίσματα εντός έδρας. Εντός έδρας το αποτέλεσμα είναι αρνητικό (4-4-6, με διαφορά τερμάτων 12-15).

Παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό οι “τράγοι” δεν χάνανε τόσο συχνά και όχι τόσο πολύ, κατέφεραν να κερδίσουν στους τελευταίους 7 γύρους μόνο δύο νίκες. Στον πρώτο γύρο στο Λεβερκούζεν γιόρτασαν την εντυπωσιακή νίκη με σκορ 1:2, αλλά από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει στην ισορροπία των δυνάμεων. Τουλάχιστον το γεγονός ότι η Κολωνία δεν είναι πλέον υποψήφια για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Μπάγερν

Λιγότερο από ένα μήνα πριν οι “φαρμακοποιοί” άφησαν την κλήρωση του Europa League. Για την ομάδα του Roger Schmidt, ο οποίος δεν διαφέρει από τη σταθερότητά του, αυτά είναι τα καλά νέα στα πλαίσια του αγώνα για μια θέση στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Στους τρεις προηγούμενους γύρους η Bayer δεν έχανε και κέρδιζε.

Ενώ ο Chicharito επιβραδύνθηκε σε απόδοση, αυτό δεν εμποδίζει στους «ασπιρίνες» να γιορτάζουν μία νίκη μετά από την άλλη. Την 1η Απριλίου εντός έδρας καταστράφηκε ο άμεσος ανταγωνιστής η Βόλφσμπουργκ (3:0). Έχοντας τον ίσο αριθμό πόντων με Μπορούσια Γκλάντμπαχ, η Bayer βρίσκεται στην 4-5 θέση.

Πρόβλεψη: Κολωνία – Μπάγερ

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι σε άριστη κατάσταση, έχουν αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούν και είναι κάτοχοι καλύτερης ομαδικής σύνθεσης από τους «τράγους». Υπό τις σημερινές συνθήκες οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να περιμένουν πολύ, και το να φτάσουν τη σειρά εντός έδρας παιχνιδιών στον ατομικό ανταγωνισμό στα 3 παιχνίδια χωρίς ήττα για την Bayer δεν θα πρέπει να είναι ένα δύσκολο έργο.

Δημοφιλές στοίχημα: Χάντικαπ (0) για την Bayer


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *