The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολωνία εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

FCKöln-BorussiaDortmund-23.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019,9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Στον δεύτερο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα, περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση ανάμεσα σε έναν αρχάριο και ένα ισχυρό grand. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε μια πρόβλεψη για τον αγώνα Κολωνία εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι «τράγοι» είναι και πάλι στην ελίτ

Μετά από μια μικρή απουσία η Κολωνία επέστρεψε στο πιο ισχυρή κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Την περασμένη σεζόν οι «τράγοι» κατάφεραν να κερδίσουν τη δεύτερη Μπουντεσλίγκα, πήραν την πρόκριση στην τάξη. Η επιστροφή δεν ήταν εντελώς γοητευτική, ο σύλλογος έχασε από τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας με σκορ 2:1, η ομάδα κατάφερε να πετύχει το γκολ του κύρους μόνο στην παράταση. Η Κολωνία κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο του γερμανικού κυπέλλου, αλλά όχι η ισχυρότερη Βέκεν νικήθηκε μόνο στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «σφίγγες» είναι αποφασισμένες να κερδίσουν

Η Ντόρτμουντ έχει ενισχυθεί σημαντικά και είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Η ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά στη Μπουντεσλίγκα, νικώντας συντριπτικά την Άουγκσμπουργκ στην έδρα της με σκορ 5:1. Η ομάδα δεν ένιωσε ιδιαίτερη αμηχανία από το γκολ που δέχτηκε στο πρώτο λεπτό της συνάντησης. Οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ έχουν τέλεια διάθεση προς στιγμή, κέρδισαν το Σούπερ Καπ στον αγώνα ενάντια στην τρομερή Μπάγερν Μοναχού, και στο Κύπελλο της χώρας οι «σφίγγες» πέρασαν επίσης εύκολα στο δεύτερο γύρο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η τελευταία σεζόν ξεκίνησε δυνατά, αλλά στη συνέχεια η ομάδα έπεσε αισθητά, θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά οι αυριανοί αντίπαλοι συναντήθηκαν στη σεζόν 2017/18, οι ομάδες έβγαλαν δύο παραγωγικές μάχες. Εντός έδρας η Μπορούσια νίκησε την Κολωνία με σκορ 5:0, εκτός έδρας οι «σφίγγες» κέρδισαν επίσης, αλλά με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Η Κολωνία παίζει τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην έδρα της, φιλοξενώντας πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ο νεοφερμένος πρέπει ακόμα να συνηθίσει στη γερμανική ποδοσφαιρική ελίτ, ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα έρθει αποκλειστικά για να κερδίσει. Η Ντόρτμουντ βρίσκεται τώρα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θεωρείται σαφές φαβορί. Προτείνουμε λοιπόν να στοιχηματίσετε στην καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων, αυτή τη στιγμή η Κολωνία δεν είναι σε θέση να αντισταθεί στις «σφίγγες» ακόμη και στην έδρας της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *