The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολωνία εναντίον Μάιντς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Кельн-Майнц-17.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

RheinEnergieStadion

Στις 17 Μαΐου στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκας θα διεξαχθούν δύο αγώνες, σε έναν από αυτούς η Κολωνία θα φιλοξενήσει τη Μάιντς. Η πρόβλεψη για αυτήν τη συνάντηση μπορεί να διαβαστεί στον πόρο μας.

Οι τράγοι είναι ασφαλείς

Η Κολωνία επέστρεψε στη γερμανική ελίτ ποδοσφαίρου, αλλά ξεκίνησε πολύ άσχημα, καθώς η ομάδα παρέμεινε στο κάτω μέρος της κατάταξης. Καταφέρανε να αντιμετωπίσουт τα προβλήματα, οι «τράγοι» είναι τώρα δέκατοι, έχοντας 10 βαθμούς χάντικαπ πάνω από τη ζώνη κινδύνου. Υπάρχουν κιόλας μικρές πιθανότητες να ανταγωνιστούν για τη ζώνη του Eurocup, μέχρι την οποία θέλει 5 βαθμούς ακόμα. Η ομάδα σχεδόν ολοκλήρωσε το κύριο καθήκον της, η Κολωνία είναι πιθανό να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα. Πριν από το διάλειμμα η ομάδα έχασε εκτός έδρας από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ με σκορ 2:1. Αλλά πριν από αυτό υπήρχε μια σειρά από τρεις νίκες.

Η Μάιντς πρέπει να διατηρήσει τη θέση της

Για τη Μάιντς αυτή η σεζόν δεν έχει μεγάλη επιτυχία, η ομάδα χάνει πολλά και προσπαθεί απλώς να κρατήσει άδεια παραμονής. Προς το παρόν ο σύλλογος βρίσκεται στην 15η θέση, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη πλεί-οφ. Πριν φύγει για καραντίνα η Μάιντς έπαιξε εναντίον άμεσων ανταγωνιστών για επιβίωση, κατάφερε να νικήσει την Πάντερμπορν – 2:0 και επίσης έπαιξε ισοπαλία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ – 1:1. Στη σύνθεση της ομάδας ξεχωρίζει ο Σουηδός μέσος Robin Quayson, στον λογαριασμό του υπάρχουν 12 γκολ. Το να παραμένει στην ελίτ για την ομάδα είναι απολύτως εφικτό, ειδικά επειδή υπάρχει διαφορά από τους ανταγωνιστές.

Προσωπικές συναντήσεις

Μεταξύ τους οι σύλλογοι παίζουν με διαφορετική επιτυχία και την τελευταία φορά συναντήθηκαν στον πρώτο γύρο. Τότε η Μάιντς κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να καυχηθούν για αξιόπιστη άμυνα, οπότε υπήρξαν καταστροφικές ήττες αυτή τη σεζόν. Είναι δύσκολο να υποθέσουμε την εικόνα ενός τέτοιου αγώνα, πριν από το διάλειμμα, η Κολωνία φαινόταν πιο δυνατή. Για αυτούς τους λόγους οι φορείς στοιχημάτων έκαναν τους «τράγους» φαβορί. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ άνετα μπορεί να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *