The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Περού: προγνωστικά για στοίχημα

Колумбия2

Κόπα Αμέρικα – Αγώνας για την 3η θέση

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Βραζιλία. Εθνικό γήπεδο. Μαν Γκαρίντσι

Η Κολομβία και το Περού θα αγωνιστούν για χάλκινα μετάλλια στο Κόπα Αμέρικα-2021.

Κολομβία

Η Κολομβία τερμάτισε μόνο τρίτη στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας τέσσερις βαθμούς εναντίον του Εκουαδόρ (1-0), της Βενεζουέλας (0-0), του Περού (1-2) και της Βραζιλίας (1-2). Ωστόσο, παρά το τόσο μέτριο παιχνίδι και τα αποτελέσματα, οι «καφετζήδες» σε διαδικασία των πέναλτι νίκησαν την Ουρουγουάη στους προημιτελικούς, μετά απ’ αυτό αποκλείστηκαν από την Αργεντινή με παρόμοιο στυλ.

Περού

Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, το Περού σε επίμονο αγώνα έσπασε την αντίσταση της Παραγουάης (4:3) και στους ημιτελικούς σημείωσε προβλέψιμο φιάσκο 0:1 από τη Βραζιλία. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στη φάση των ομίλων οι Ίνκας επίσης ηττήθηκαν από τη Βραζιλία (0:4), αλλά σε άλλες περιπτώσεις νίκησαν την Κολομβία 2:1 και τη Βενεζουέλα 1:0, καθώς σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τον Ισημερινό.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Κολομβία και το Περού θα παίξουν αυτόν τον αγώνα με εντυπωσιακό στιλ, αφού δεν έχει νόημα να παίξουμε καθαρά για το αποτέλεσμα. Δεν θα εκπλαγώ αν καταλήξουμε να δούμε τρία ή περισσότερα γκολ σε κανονικό χρόνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *