The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Περού: προγνωστικά για στοίχημα

Колумбия2

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου  2022

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 11:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Metropolitano Roberto Meléndez

Στον ποδοσφαιρικό κόσμο, το βασικό θέμα του μεσοβδόμαδου ήταν η επανέναρξη του αγώνα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η επόμενη περιοδεία θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Αμερική, τις επόμενες 2 νύχτες. Από τους τελευταίους θα παίξουν Κολομβία και Περού. Μέχρι στιγμής έχουν ισάριθμους βαθμούς και καταλαμβάνουν γειτονικές θέσεις, 4η και 5η. Ποιος θα μπορέσει να ξεφύγει από τον ανταγωνιστή;

Η Κολομβία είναι για πολύ καιρό χωρίς νίκη

Οι «καφετζίδες» βέβαια έχασε μόνο μία φορά σε όλο το φθινόπωρο από το φαβορί και ηγέτη της τρέχουσας πρόκρισης, Βραζιλία (εκτός έδρας 0-1). Πριν από αυτό, οι παίκτες του Reinaldo Rueda κατέλαβαν επίσης την 3η θέση στο Κόπα Αμέρικα, νικώντας το Περού σε μια χαρούμενη μονομαχία στον «τελικό παρηγοριάς». Ακολούθησε μια σημαντική νίκη επί της Χιλής. Αλλά αυτά τα 3-1 ήταν πίσω τον Σεπτέμβριο. Μετά από αυτό, για 5 σερί ματς, ο Λουίς Ντίαζ και η παρέα του (είναι ο Χάμες, ο Μουριέλ, ο Ζαπάτα!) δεν μπορούν να σκοράρουν: το αναφερόμενο 0-1 με τους «πέντε φορές πρωταθλητές» και τέσσερις φορές 0-0. Ακόμη και την Παραγουάη, που έπαιζε στη μειοψηφία, δεν πίεσαν μέχρι τέρμα. Και μόνο κόντρα στην Ονδούρα στο «κοντρόλ» κέρδισε 2-1 πριν λίγες μέρες με πειραματική ομάδα. Τώρα, για διάφορους λόγους, η σύνθεση δεν είναι η βέλτιστη. Δεν θα υπάρξει ο Ζαπάτα με τον Μουριέλ, όπως και οι Λέρμα και Κιντέρο.

Το Περού θα προσπαθήσει να πετύχει όπως και στον τελευταίο προκριματικό γύρο

Οι Ίνκας μπόρεσαν να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 για πρώτη φορά μετά από μια μεγάλη παύση. Δεν κέρδισαν, αλλά άφησαν πολύ άξιες εντυπώσεις στη Ρωσία. Τότε φαινόταν ότι ήταν ένα είδος «κύκνειου άσματος» της γενιάς των ηγετών αυτής της ομάδας, αλλά ο Guerrero και ο Farfan, που είναι 75 για δύο, είναι ακόμα στη σύνθεση. Τώρα, όμως, δεν θα είναι ο Πάολο, όπως και αρκετοί άλλοι σημαντικοί παίκτες του main clip. Αποκλείστηκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή, γιατί η ομάδα σιγά σιγά ανέβασε ρυθμούς. Και στο Κόπα Αμέρικα, οι παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέκι αποκλείστηκαν από τη Βραζιλία μόνο στους ημιτελικούς, στη συνέχεια στην επιλογή, έχοντας κερδίσει και τους δύο αγώνες Νοεμβρίου, έφτασαν σε ίσους βαθμούς με την Κολομβία. Υπάρχει μια ευκαιρία να φτάσουν στους 4 πρώτους και αυτό είναι ένα άμεσο εισιτήριο!

Προηγούμενοι αγώνες

Τον περασμένο Ιούνιο, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Κολομβία νίκησε εκτός έδρας το Περού με 3-0. Έπειτα, στο Κόπα Αμέρικα, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες: στον όμιλο το Περού κέρδισε 2-1, στον αγώνα για την 3η θέση – Κολομβία (3-2 με καθοριστικό γκολ στο 94ο λεπτό).

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι θα πρέπει να αποδειχθεί αρκετά επίμονο: η ισοπαλία θα ωφελήσει κυρίως τους ανταγωνιστές. Ποντάρουμε στο «over 2,0 γκολ» (απόδοση 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *