The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Παναμά: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Colombia-Panama-04.06

Φιλικός

Estadio Nemesio Camacho El Campín, Μπογκοτά

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τρίτης, 4 Ιουνίου, στην κολομβιανή πόλη της Μπογκοτά, θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Κολομβίας και του Παναμά. Αυτές οι ομάδες έχουν διαφορετικά επίπεδα, αλλά οι Παναμάδες ξέρουν να εκπλήξουν. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κολομβία – Παναμάς.

Θαμπό παιχνίδι τον Μάρτιο

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Κολομβίας φαίνεται κάπως αδύναμη, αν και η σύνθεση της εθνικής ομάδας εντυπωσιάζει. Είναι δύσκολο να χαρακτηρίσουμε τη σημερινή κατάσταση της ομάδας, έτσι βασιζόμαστε στα τελευταία αποτελέσματα των Κολομβιανών. Τον Μάρτιο η ενδεκάδα του Carlos Keyros δεν έδειξε το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας δύσκολη νίκη επί της Ιαπωνίας (0:1) και λυπηρή ήττα από τη Νότια Κορέα (2:1). Και πριν από αυτό η εθνική έχανε όχι τα πιο λογικά γκολ. Έτσι είναι οι Κολομβιανοί, είναι έχουν ιδιαίτερο κίνητρο στους φιλικούς…

Οι Παναμάδες αποφάσισαν να εκπλήξουν

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα του Παναμά απέτυχε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Τώρα η ομάδα έχει σερί χωρίς νίκες, που έχει ήδη 13 αγώνες (από τον Μάιο του 2018). Ωστόσο, τον Μάρτιο, οι παίκτες του Γκάρυ Στέμπελ με κάποιο τρόπο εξέπληξαν ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. Έτσι, στους φιλικούς αγώνες ενάντια στη Βραζιλία και τη Χώρα των Βάσκων οι παίκτες σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 και 0:0 αντίστοιχα. Απ’ ό, τι φαίνεται αυτή η ομάδα με το συγκεκριμένο προπονητή ξέρει να αντισταθεί…

Πρόβλεψη

Είναι σαφές ότι η εθνική ομάδα της Κολομβίας είναι πολύ πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα του Παναμά, αλλά οι Κολομβιανοί παίζουν πολύ χαλαρά στους φιλικούς αγώνες. Οι Παναμάδες δείχνουν τώρα εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο και μπορείτε να δείτε την επιθυμία στα μάτια τους. Έτσι σε αυτό το συγκεκριμένο αγώνα είναι λογικότερο να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους, αλλά με θετικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Παναμά με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *