The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Βραζιλία: προγνωστικά για στοίχημα

Колумбия-Бразилия-11.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021, 12:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ρομπέρτο Μελέντες

Προκριματικοί αγώνες διεξάγονται τώρα σε διάφορα μέρη του κόσμου, άλλωστε, οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ενδιαφέροντα παιχνίδια θα είναι το βράδυ της Κυριακής στη Νότια Αμερική. Κολομβία και Βραζιλία θα παίξουν εκεί, είναι επιθυμητό για τους «καφετζήδες» να κερδίσει αυτή τη συνάντηση. Υπάρχουν ωστόσο πιθανότητες;

Η Κολομβία κινδυνεύει να μείνει χωρίς πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι «καφετζήδες» μετά από 10 γύρους σημείωσαν μόνο 14 βαθμούς. Βρίσκονται ακόμη στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά είναι μόλις στην 5η θέση, δηλαδή, αν δεν ανέβουν ή πέσουν, δεν θα λάβουν απευθείας εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά μόνο δια μέσω των πλέι-οφ. Είναι επίσης απαραίτητο να θυμόμαστε ότι πίσω από την πλάτη, σε 2 βαθμούς, η Παραγουάη, η οποία δεν στερείται ελπίδων να ανταγωνιστεί για τις πιθανότητες να παίξει στο τελικό τουρνουά. Το ίδιο είναι μέχρι το ζευγάρι Ουρουγουάη – Ισημερινός. Οι Κολομβιανοί έπαιξαν 0-0 στο Μοντεβιδέο. Σίγουρα δεν θα ήταν χρήσιμος τώρα για τους «καφετζήδες» ο Χάμες, με την εμπειρία και την ικανότητά του; Υπό τον Ρουέδα σταμάτησαν να τον καλούν.

Η Βραζιλία συνεχίζει να μην έχει απώλειες στα προκριματικά

Οι Pentacampeons, και είναι ήδη προφανές, θα είναι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα προλάβαιναν, ακόμα κι αν ήθελαν, να πέσουν κάτω από την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Απομένουν μόνο 2 ερωτήσεις: πρώτον, μετά από ποιον γύρο θα εδραιωθεί το πέρασμα και πόσο θα διαρκέσει το νικηφόρο σερί; Μέχρι στιγμής η ομάδα κέρδισε άλλη μια νίκη σε αυτό το «παράθυρο». Αν και έπρεπε λίγο να ιδρώσουν, επειδή στη Βενεζουέλα ο Έρικ Ραμίρεζ, καλοκαιρινός νεοφερμένος από τη Ντιναμό Κιέβου, άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Και για μια ώρα παιχνιδιού, μέχρι το γκολ του Μαρκίνιο, το φαβορί δεν μπορούσε ουσιαστικά να απαντήσει! Ωστόσο, επηρέασε η κλάση και τελικά οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να πετύχουν τη νίκη. Σημειώνουμε τον Άντονι, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Άγιαξ, ο οποίος έφερε το τελικό 3-1. Ενώ ο Νεϊμάρ δεν ήταν καν στη βασική σύνθεση, αποφάσισαν να τον αφήσουν να ξεκουραστεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Μόνο μία φορά η Βραζιλία έχασε από την Κολομβία τα τελευταία 30 χρόνια και 2 ντουζίνες αγώνες. Υπήρξε μια συνάντηση αυτό το καλοκαίρι, στο Κόπα Αμέρικα, εκεί οι Pentacampeons σημείωσαν μια δυνατή νίκη 2-1, με αποφασιστικό γκολ σε 90 + 10 λεπτά.

Πρόβλεψη

Η Κολομβία αναγκάζεται να δώσει ό, τι καλύτερο, για να παλεύει για τη νίκη. Η Βραζιλία επίσης δεν είναι αντίθετη να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της. Περιμένουμε λοιπόν «το σύνολο είναι πάνω από 2,0» (απόδοση – 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *