The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΚΝ Λούγκο εναντίον Γρανάδα: προγνωστικά για τον αγώνα

Гранада-Алавес-03.12

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, 5:15 μ.μ.
Estadio Anxo Carro

Ο εικοστός πρώτος γύρος της ισπανικής Σεγούντα Ντιβισιόν θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ ΚΝ Λούγκο και Γρανάδα.
ΚΝ Λούγκο
Έχοντας κερδίσει 18 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 17:26, η Λούγκο βρέθηκε στην εικοστή θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη ασφαλείας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα βρέθηκε σε κίνδυνο μετά τις ήττες από την Ανδόρα (0:4), τη Σπόρτινγκ Χιχόν (0:1) και την Πονφεραντίνα (0:1), μεταξύ των οποίων υπήρξαν και καλά ματς με τη Λεβάντε (1:1) και Racing (1:0).
Γρανάδα
Η Γρανάδα παίζει άριστα στην έδρα της, όπου πρόσφατα επικράτησε επί των Αλμπαθέτε (4:0), Αλαβές (3:1) και Μπούργκος (1:0). Την ίδια ώρα, εκτός έδρας, οι Νασρίντ σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Μάλαγα, καθώς έχασαν 0:1 από τη Λεγκανές. Ως αποτέλεσμα, η σημερινή πέμπτη θέση με 32 βαθμούς και μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στη La Liga μετά από ένα χρόνο απουσίας.
Πρόβλεψη
Τα φαβορί αυτής της συνάντησης δικαίως είναι οι φιλοξενούμενοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Ωστόσο, η Λούγκο μπορεί να περιπλέξει τη ζωή της Γρανάδα στα άκρα και να την αποτρέψει από το να υλοποιήσει πλήρως τις επιθετικές δυνατότητές της. Οπότε δεν περιμένω πολλά γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *