The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλουζ εναντίον Σλάβια Πράγας: πρόβλεψη για τον αγώνα

CFRCluj-SlaviaPraha-20.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πλέον το τελευταίο βήμα προς την φάση των ομίλων, πρέπει να νικηθεί μόνο ένας αντίπαλος. Προτείνουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Κλουζ εναντίον Σλάβια Πράγας, ο οποίος υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρων.

Ισχυροί Ρουμάνοι

Πέρυσι η ρουμανική Κλουζ έγινε η πρωταθλήτρια της χώρας της, που της έδωσε το δικαίωμα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το τουρνουά η ομάδα έχει ήδη περάσει δύο δύσκολους αντιπάλους. Πρώτα υπήρξε νίκη επί της Αστάνα, ήττα εκτός έδρα 1:0 και νίκη εντός έδρας 3:1. Το πραγματικό θρίλερ ήταν η αναμέτρηση με την σκωτσέζικη Θέλτικ, στη Ρουμανία οι ομάδες έπαιξαν 1:1. Το πιο ενδιαφέρον ήταν στη Σκωτία, οι Κέλτες δύο φορές είχαν προβάδισμα, αλλά η Κλουζ κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και άρπαξε τη νίκη από έναν ισχυρό αντίπαλο με σκορ 4:3. Στο ρουμανικό πρωτάθλημα η ομάδα σημείωσε 14 βαθμούς σε έξι γύρους και τώρα μοιράζεται την πρώτη θέση. Ο σύλλογος παίζει αποφασιστικά και στοχεύει στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ατρόμητοι Τσέχοι

Την περασμένη σεζόν η Σλάβια Πράγας έκανε χρυσό διπλό στην εγχώρια αρένα. Η ομάδα κατάφερε να ξεχωρίσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, οι Τσέχοι έφτασαν στους προημιτελικούς, όπου έχασαν από την Τσέλσι. Πριν από αυτό η ομάδα κατάφερε να αποκλείσει τη βελγικό Γκενκ και την ισχυρή ισπανική Σεβίλλη από τον αγώνα. Η Σλάβια δεν έχει παίξει ακόμα αγώνες σε αυτό το προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει το τσεχικό πρωτάθλημα. Μετά από 6 γύρους η ομάδα έχει 16 βαθμούς στο ενεργητικό, ηγείται με αυτοπεποίθηση την κατάταξη πρωταθλήματος της Τσεχίας. Πρόκριση στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι αντίπαλοι δεν έχουν παίζει ποτέ μεταξύ τους, αλλά το 2010 είχαν φιλικό αγώνα, οι Τσέχοι κέρδισαν τότε με σκορ 4:2.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτόν τον αγώνα για κάποιο λόγο δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους Τσέχους, αν και η Κλουζ δεν είναι καθόλου χειρότερη και παίζει εντός έδρας. Η πρωταθλήτρια της Ρουμανίας έχει ήδη δείξει την πραγματική της δύναμη, αλλά η ομάδα υποτιμάται. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τέτοιες αποδόσεις, στοιχηματίζοντας η Κλουζ δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Κλουζ δεν θα χάσει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *