The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλουζ εναντίον Πιουνίκ: προγνωστικά για στοίχημα

Клуж-Пюник-13.07

Champions League – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, 9:30 μ.μ.

Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Ο τρέχων ημερολογιακός μήνας περνά με αρκετά έντονους ρυθμούς του ποδοσφαιρικού προγράμματος. Και χάρη στην πρόκριση του Champions League, όπου ο πρώτος γύρος ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Κλουζ και Πιουνίκ θα είναι από τους τελευταίους που θα παίξουν. Τι μπορούν να περιμένουν οι Αρμένιοι στη Ρουμανία; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόβλεψη για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 13 Ιουλίου 2022.

Η Κλουζ συνεχίζει να είναι μεταξύ των κορυφαίων του ρουμανικού ποδοσφαίρου

Οι «Σιδηροδρομικοί» και νωρίτερα, το 2008-2012, έχουν κερδίσει τρεις φορές «χρυσά» μετάλλια. Μετά υπήρξε ύφεση, αλλά κατάφεραν να βγουν από αυτήν ήδη το 2018, όταν ανεβήκαν ξανά στην 1η θέση. Αυτό είναι όλο, από τότε κανείς δεν κατάφερε να μετακινήσει αυτή την ομάδα από την κορυφή, να αφαιρέσει την ιδιότητα του ηγέτη. Συμπεριλαμβανομένης της περσινής σεζόν, όταν κέρδισαν 30 αγώνες από τους 40 στη Ligue I. Και τώρα, τρεις συνεχόμενες φορές, κατάφεραν να προκριθούν στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Βέβαια όχι στο Champions League, η τελευταία φορά που έπαιξαν εκεί στην κύρια φάση του φθινοπώρου ήταν το 2012. Αλλά δύο φορές στη σειρά, οι παίκτες του Dan Petrescu έπαιξαν στο Europa League και πριν από ένα χρόνο – στο Conference League. Τώρα θέλουνε πρόοδο, αλλά μέχρι στιγμής, στο Ερεβάν, έχουν ικανοποιηθεί με το 0-0.

Η Πιουνίκ κέρδισε ξανά το «χρυσό» στο αρμενικό πρωτάθλημα

Η ομάδα στο σύνολό της αναφέρεται στους ηγέτες του αρμενικού ποδοσφαίρου. Και την άνοιξη κέρδισε τον 15ο τίτλο πρωταθλήματος. Και ταυτόχρονα, έγινε η πρώτη τέτοια επιτυχία από το 2015. Καλά αποτελέσματα για έναν νεαρό τεχνικό, τον Yeghishe Melikyan, ο οποίος πρώτα έπαιξε για πολύ καιρό και μετά ξεκίνησε να προπονεί στην Ουκρανία, με διάφορους συλλόγους και όχι με μεγάλη επιτυχία. Εντός έδρας πήρε το βασικό τρόπαιο σχεδόν «εν κινήσει». Ταυτόχρονα, αυτό τους επέτρεψε να επιστρέψουν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η τελευταία φορά που οι Αρμένιοι συμμετείχαν σε διεθνείς διοργανώσεις, στο Europa League, ήταν το καλοκαίρι του 2019. Τότε η Πιουνίκ μπόρεσε να περάσει την Πιουνίκ και τη Γιάμπλονετς, αλλά μετά από αυτό υπήρξαν συναντήσεις εναντίον της Γουλβερχάμπτον, όπου οι φιλόδοξοι Άγγλοι κέρδισαν δύο φορές με σκορ 4-0. Παρεμπιπτόντως, οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν ούτε στο Ερεβάν, υπερασπιζόμενοι το τελικό 0-0 όχι χωρίς δυσκολία.

Προηγούμενοι αγώνες

Λευκή ισοπαλία στην Αρμενία πριν από μια εβδομάδα ήταν μόνο ο πρώτος αγώνας μεταξύ Κλουζ και Πιουνίκ. Κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του πόσο μέτρια είχε εμφανιστεί στο παρελθόν ο σύλλογος από το Ερεβάν.

Πρόβλεψη

Η Κλουζ είναι πιο δυνατή από την Πιουνίκ από όλες τις απόψεις, την οποία τώρα τα τείχη θα εμποδίσουν, όχι θα βοηθήσουν. Ποντάραμε στους γηπεδούχους να κερδίσουν στο Κλουζ με χάντικαπ «-1,5 γκολ» (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *