The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλουζ εναντίον Αστάνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-CFRCluj-Astana-17.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το απόγευμα, 17 Ιουλίου, η Ρουμανία θα φιλοξενήσει έναν από τους δεύτερους προκριματικούς αγώνες των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο θα συναντηθούν τοπική Κλουζ και Αστανά Καζαχστάν. Η πρώτη τους συνάντηση έληξε με ελάχιστη νίκη της ομάδας του Καζακστάν (1:0), οπότε τίποτα δεν αποφασίστηκε σε αυτό το ζευγάρι ακόμα. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κλουζ – Αστανά.

Κακή έναρξη της σεζόν

Αυτή τη στιγμή η Κλουζ φαίνεται εξαιρετικά ανασφαλής, επειδή η ομάδα δεν πέτυχε καλή αρχή της σεζόν. Οι παίκτες του Αντόνιο Κονσεϊσάο ξεκίνησαν με δύο συνεχόμενες ήττες και σε σημαντικούς αγώνες. Πρώτα, έχασαν τον αγώνα για το Supercup της Ρουμανίας, μετά έχασαν τον προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά εδώ τουλάχιστον μπορούν να το διορθώσουν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον πρώτο προκριματικό αγώνα οι «εργάτες σιδηροδρόμων» δεν φαίνονταν χειρότεροι από τους αντιπάλους τους, είχαν απλώς λιγότερη τύχη. Αλλά εντός έδρας τους αρέσει να παίζουν πιο απελευθερωμένα.

Η ομάδα απλώς «αναπήδησε»

Ταυτόχρονα, η Αστανά ειλικρινά «αναπήδησε» στο πρώτο παιχνίδι, επειδή απλά δεν έπαιξε αρκετά για να κερδίσει. Το μέγιστο για ισοπαλία. Προφανώς, η ενδεκάδα του Ρομάν Χριχόρτσουκ δεν ήταν έτοιμη για τέτοια πίεση του αντιπάλου και γενικά περίμενε αδύναμο και αργό παιχνίδι. Αλλά τελικά το παιχνίδι αποδείχθηκε γρήγορο, αλλά χωρίς επικίνδυνες στιγμές (η πτήση σαφώς έχει επηρεάσει τους αντιπάλους). Είναι ενδιαφέρον, ότι εκτός έδρας οι «μπλε-κίτρινοι» παίξουν ασθενέστερα, και χάνουν πάρα πολλά και συχνά…

Πρόβλεψη

Κλουζ στον πρώτο αγώνα φαινόταν εξαιρετικά, αλλά όχι περισσότερο απ’ αυτό. Ενώ η Αστάνα θα μπορούσε να παίξει και καλύτερα. Τώρα ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Ρουμανία, όπου οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να σκοράρουν από τα πρώτα λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε παιχνιδιάρικο και επιθετικό αγώνα. Αλλά οι φιλοξενούμενοι μπορούν εύκολα να πιάσουν αυτό το στυλ παιχνιδιού, επειδή οδηγούνται εκτός έδρας. Εάν πραγματικά συνέβη αυτό, μας περιμένουν γκολ, και το πρώτο θα πρέπει να μπει στο πρώτο ημίχρονο κιόλας. Εδώ σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: γκολ στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *