The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπρυζ εναντίον Σερκλ Μπρυζ: προγνωστικά για στοίχημα

Брюгге-СеркльБрюгге-06.08

Πρωτάθλημα Βελγίου

Παρασκευή, 6 Αύγουστος 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ

Εάν οι κορυφαίες χώρες μόλις προετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σεζόν, στο Βέλγιο το πρωτάθλημα αποκτά ήδη δυναμική και μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τη φόρμα των ομάδων. Ο 3ος γύρος της Jupiler-League έχει ήδη προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο και στο πλαίσιό του θα δούμε το ντέρμπι των κλαμπ της πρωτεύουσας, με παρόμοια ονόματα κιόλας, Κλαμπ Μπρυζ και Σερκλ Μπρυζ. Το φαβορί είναι προφανές, αλλά τι θα μπορούν να δείξουν οι ονομαστικοί φιλοξενούμενοι;

Η Κλαμπ Μπρυζ έκανε κάτι λαθάκια στην αρχή

Οι «μαύρο-μπλε» κατάφεραν να υπερασπιστούν το στάτους πρωταθλητών την τελευταία σεζόν. Χάρη σε αυτό, ενώ οι «ασημένιοι» κυπελλούχοι, Γκενκ, αγωνίζονται στα προκριματικά στο Champions League, οι παίκτες του Φίλιπ Κλέμεντ μπορούν σταδιακά να «μπουν» στη σεζόν. Αλλά μέχρι στιγμής το κάνει με λανθασμένες κινήσεις. Στην αρχή, μόνο με σκορ 3-2 νικήθηκε η Γκενκ στην έδρα της στο Γιαν Μπράιντελ στο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ. Στη συνέχεια το φαβορί έχασε βαθμούς στον πρώτο γύρο, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τη σεμνή Eupen εντός έδρας, αν και το σκορ άνοιξε ο Ντοστ, ο οποίος μετέτρεψε πέναλτι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Επιπλέον, ήταν ο Ντε Κετελάρε που σημείωσε το 2-2 στο 13ο (!) λεπτό της παράτασης!

Η Σερκλ Μπρυζ είναι απίθανο να έχει θέσει ιδιαίτερα μεγάλους στόχους

Οι «πράσινοι-μαύροι» συνεργάζονται με το Μονακό. Αυτό είναι ένα ακόμη έργο που ανήκει στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Αλλά μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει αποκτηθεί από το καθεστώς του αντικειμένου κατοχής του Ρώσου ολιγάρχου είναι η επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Και ακόμη κι αυτό σχεδόν χάθηκε λόγω μέτριων αποτελεσμάτων. Το 2021 η Σερκλ Μπρυζ σημείωσε μόνο 36 βαθμούς και τερμάτισε στην 16η θέση, ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά τώρα, υπό την ηγεσία του Yves Vanderhage, γνωστού παίκτη στο παρελθόν (48 συμμετοχές για την εθνική ομάδα) και ήδη αρκετά έμπειρου τεχνικού, η Σερκλ Μπρυζ έκανε μια αξιοπρεπή αρχή. Η Beershot ηττήθηκε εντελώς (ο αγώνας αποδείχθηκε μοναδικός, διεξήχθη μετά από παύση δύο ημερών λόγω ασυνήθιστης βροχής), με την Levene, έχοντας χάσει πικρά, κατάφεραν να αρπάξουν τουλάχιστον ισοπαλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Φυσικά, η Κλαμπ Μπρυζ σε αυτό το ζευγάρι είναι αισθητά ισχυρότερη από τη Σερκλ Μπρυζ. Και το αήττητο σερί της πρωταθλήτριας φτάνει τώρα σε 11 συνεχόμενες συναντήσεις. Από αυτές 9 έχουν κερδηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των 4 τελευταίων. Είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτά οι «μαύροι-μπλε» σκόραραν από 2 γκολ σ καθεμία.

Πρόβλεψη

Φυσικά, τώρα, επίσης, περιμένουν αποκλειστικά νίκη της Κλαμπ Μπρυζ, το ερώτημα είναι, πόσο σίγουρη θα είναι; Η πρωταθλήτρια προσθέτει σταδιακά, αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα στη νίκη της Κλαμπ Μπρυζ  με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *