The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κιέβο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chievo-Juventus-27.01

Σειρά Α’ Ιταλίας

“Stadio Marc’Antonio Bentegodi”, Βερόνα

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επερχόμενο Σάββατο στον 22ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας από τη Βερόνα Κιέβο και της Γιουβέντους Τουρίνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της τρέχουσας πρωταθλήτριας της Ιταλίας, η οποία το 2018 δείχνει μια εξαιρετική αθλητική φόρμα. Με τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε, η Κιέβο είναι απλώς μια μεσαία ομάδα της ιταλικής ελίτ, ενώ η Γιουβέντους είναι η ισχυρότερη ομάδα πρωταθλήματος.

Μεσαίος παίκτης

Το 2018 η Κιέβο έπαιξε δύο αγώνες, στην αρχή τα “γαϊδούρια” στην έδρα τους φιλοξενούσαν την Ουντινέζε, η συνάντηση αυτή έληξε με ισοπαλία 1:1, μετά οι Βερόνες πήγαν επίσκεψη στους Ρωμαϊκούς “αετούς”. Η ομάδα του Inzaghi είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση, οι πρωτευουσιάνοι νίκησαν τους φιλοξενούμενους με σκορ 5:1. Μετά από αυτή την αποτυχία η Κιέβο εγκαταστάθηκε στη δέκατη τρίτη θέση στην κατάταξη.

Στη δεύτερη θέση

Η Γιουβέντους συνεχίζει την επιδίωξη της Νάπολι, αυτή τη στιγμή η ομάδα του Τορίνου χάνει από τη ενδεκάδα του Σαρί μία μονάδα. Στο ενεργητικό της ομάδας του Allegri υπάρχουν 53 βαθμοί, είναι 10 μονάδες περισσότερο από τους πιο κοντινούς διώκτες: Λάτσιο και Ίντερ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “ζέβρες” σημείωσαν 5 νίκες, 4 από τις οποίες ήταν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, μία συνάντηση έπεσε στο κύπελλο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχασαν μόνο ένα γκολ στο δικό τους δίχτυ, γεγονός που δείχνει την εξαιρετική φόρμα της Γιουβέντους.

Πρόβλεψη

Παρά την εκτός έδρας φύση της συνάντησης, η Γιουβέντους σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Η “Μεγάλη Κυρία” κυνηγάει τη Νάπολι και δεν έχει σκοπό να χάσει βαθμούς ακόμη και σε αγώνες εκτός έδρας. Η Γιουβέντους εκτός έδρας στη Σέριε Α’ Ιταλίας έπαιξε 10 αγώνες στην τρέχουσα σεζόν, 8 από τους οποίους κέρδισε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους + under 4,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *