The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καραμπάχ εναντίον Λεχ Πόζναν: προγνωστικά για στοίχημα

Карабах-Лех-12.07

Champions League – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, 7:00 μ.μ.

Tofiq Bəhramov adına Respublika Stadionu

Στην Ευρώπη ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Και ο πρώτος γύρος του στο Champions League την Τρίτη θα εκπροσωπηθεί από δεύτερους, καθοριστικούς αγώνες. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες θα διεξαχθεί στο Μπακού. Εκεί η Καραμπάχ θα φιλοξενήσει  την Πόζναν Λεχ. Πώς θα τελειώσει αυτή η αναμέτρηση;

Η Καραμπάχ έγινε ξανά ο πιο δυνατός σύλλογος στο Αζερμπαϊτζάν

Οι «ιππείς» ήταν ουσιαστικά οι  αδιαφιλονίκητες πρωταθλητές της χώρας τους την τελευταία δεκαετία. Αν και φάνηκε ότι μετά το 7ο συνεχόμενο «χρυσό», η ομάδα απλά άφησε τον εαυτό της να χαλαρώσει και επέτρεψε στη Νέφτσι Μπακού να γίνει Νο. 1 στο τέλος της σεζόν 2020/2021. Αλλά την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, πάρθηκε μια πολύ σίγουρη εκδίκηση. Ο εκπρόσωπος της Υπερκαυκασίας εμφανίζει σταθερά καλές επιδόσεις στον διεθνή χώρο. Ο σύλλογος έκανε το ντεμπούτο του στην Conference League την περασμένη σεζόν. Και εκεί μπόρεσε να φτάσει στα πλέι οφ, αλλά στον πρώτο κιόλας γύρο των πλέι οφ συναντήθηκε με πανίσχυρη Μαρσέιγ, από την οποία έχασε και στα δύο ματς. Τώρα κατάφερε να επιστρέψει στο Champions League. Στην Πολωνία όμως σημείωσε ελάχιστη ήττα, που αφήνει καλές πιθανότητες για συνολική επιτυχία.

Η Λεχ Πόζναν σπάνια φτάνει στο ποδοσφαιρικό «χρυσό» της Πολωνίας

Η ομάδα για πρώτη φορά δήλωσε δυνατά για τον εαυτό της στις αρχές της δεκαετίας του ’80 του περασμένου αιώνα, όταν κατέκτησαν πρώτα το κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα. Περιοδικά κατάφερνε να επαναλαμβάνει και τα δύο. Από αυτή την άποψη, η τελευταία κλήρωση ήταν επιτυχής. Καταρχήν κατάφερε  να ξανακερδίσει το «χρυσό» μετά από 7 χρόνια παύσης. Η Λεχ έφτασε επίσης και στον τελικό του κυπέλλου, ωστόσο εκεί έχασε. Μεταξύ άλλων, αυτό επέτρεψε την επιστροφή στη διεθνή σκηνή. Τελευταία φορά η ομάδα έπαιξε το 2020, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί μπόρεσε να περάσει όχι μόνο την πρόκριση, βγάζοντας διαδοχικά τους Βαλμιέρα, Χάμαρμπι, Απόλλωνα και Σαρλερουά, αλλά και να παίξει στην κύρια φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Βέβαια εκεί οι Πολωνοί στην τετράδα ήταν 4οι, οι τελευταίοι, έχοντας κερδίσει μόνο 1 νίκη σε 6 αγώνες, κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Κατάφεραν να επιστρέψουν μόνο την περασμένη Τρίτη, και μάλιστα κέρδισαν.

Προηγούμενοι αγώνες

Μόλις το απόγευμα της Τρίτης οι Αζερμπαϊτζάν και οι Πολωνοί έπαιξαν τον πρώτο αγώνα μεταξύ τους στην ιστορία τους.

Πρόβλεψη

Αξίζει να συμφωνήσετε με τους πράκτορες στοιχημάτων – η Καραμπάχ είναι ισχυρότερη και θα αντιδράσει με ακρίβεια στην αποτυχία πριν από μια εβδομάδα. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων της αρένας με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *