The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καναδάς εναντίον Τζαμάικα: προγνωστικά για στοίχημα

Канада-Ямайка-27.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022, 00:05 π.μ.

Στάδιο BMO. Καναδάς, Τορόντο

Ο δέκατος τρίτος γύρος των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα μείνει στη μνήμη για την ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ Καναδά και Τζαμάικα.

Καναδάς

Η σεμνή ομάδα του Καναδά απέχει ένα πολύ μικρό βήμα από την πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που φτάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προηγείται αυτή τη στιγμή με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 19:6. Την παραμονή η ομάδα σε μια πικρή μάχη έχασε 0:1 από την Κόστα Ρίκα. Πριν από αυτό όμως σημειώθηκαν νίκες επί του Μεξικού (2:1), της Ονδούρας (2:0), των ΗΠΑ (2:0) και του Ελ Σαλβαδόρ (2:0).

Τζαμάικα

Με οκτώ βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:17, η Τζαμάικα παίζει μην εκφραστικά σ’ αυτόν τον προκριματικό κύκλο. Στα πέντε προηγούμενα ματς, οι Reggie Boys σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με τις ΗΠΑ και 1:1 με το Ελ Σαλβαδόρ, αλλά ταυτόχρονα ήταν πιο αδύναμοι από το Μεξικό (1:2), τον Παναμά (2:3) και την Κόστα. Ρίκα (0:1).

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι ο Καναδάς δεν θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπροστά στους οπαδούς. Και το φαβορί θα το κάνει με τον συνηθισμένο οικονομικό τρόπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη του Καναδά και under 3.5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *