The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κένυα εναντίον Τανζανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Kenya-Tanzania-27.06

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Πέμπτη, 27 Ιονίου 2019, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο30 Ιουνίου, Κάιρο

Κένυα

Η της Κένυας κατά περίεργο τρόπο πήγε καλά στο προκριματικό στάδιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019. Λόγω του γεγονότος ότι η εθνική ομάδα της Σιέρα Λεόνε δεν έλαβε μέρος οι Κένυοι σημείωσαν 7 βαθμούς και βγήκαν από τη δεύτερη θέση στο τουρνουά. Τώρα η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη την επιλογή των παικτών. Στα φιλικά νίκησαν τη Μαδαγασκάρη (1:0) και έπαιξαν ισοπαλία με το Κονγκό (1:1).

Τανζανία

Η εθνική ομάδα της Τανζανίας στον προκριματικό γύρο για το Κύπελλο των Εθνών της Αφρικής δεν ήταν στο δυσκολότερο όμιλο που τους επέτρεψε να προκριθούν. Από τους 6 αγώνες έχασαν μόνο από το Πράσινο Ακρωτήριο (3:0) και το Λεσόθο (1:0), χάνοντας την πρώτη θέση από την Ουγκάντα. Πριν από το τουρνουά η ομάδα έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, στους οποίους έχασε από την Αίγυπτο (1:0) και έπαιξε ισοπαλία με τη Ζιμπάμπουε (1:1).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες παίζουν αμυντικά, καθώς αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να κερδίζεις βαθμούς. Στο τελευταίο μέρος του τουρνουά από την Κένυα και την Τανζανία δεν χρειάζεται να περιμένετε επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *