The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάρντιφ Σίτι εναντίον Γουόλβερχαμπτον: πρόβλεψη, στοιχήματα για τον αγώνα πρωταθλήματος της Αγγλίας

Cardiff-Wolverhampton Wanderers-30.11

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Ο αγώνας του 14ου γύρου του πρωταθλήματος Αγγλίας μεταξύ Κάρντιφ Σίτι και Γουόλβερχαμπτον θα διεξαχθεί στο Στάδιο Κάρντιφ Σίτι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 10:00 μ.μ.

Σε αυτό το παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την Γουόλβερχαμπτον το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, εκτιμώντας την πιθανότητα νίκης της λίγο πιο κάτω από το 50%. Μετά από 13 ημέρες παιχνιδιού η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας 16 βαθμούς στο ενεργητικό. Γενικά, για τους αρχάριους του κορυφαίου πρωταθλήματος οι “λύκοι” δείχνουν καλά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να πω ότι 15 από τους 16 βαθμούς σημείωσαν στους πρώτους οκτώ γύρους, ενώ στους επόμενους πέντε αγώνες στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν κέρδισαν ούτε μία νίκη, έχοντας χάσει τέσσερις συναντήσει με μία ισοπαλία. Συμπεριλαμβανομένου του περασμένου Σαββατοκύριακου η Γούλβερχαμπτον έχασε από την Χάντερσφιλντ εντός έδρας με σκορ 0:2. Εκτός έδρας αυτή τη σεζόν έπαιξε έξι αγώνες, σημειώνοντας δύο ήττες, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Δηλαδή είναι ακριβώς το μισό των βαθμών η Γουόλβερχαμπτον σκόραρε σε εκτός έδρας αγώνες. Και, κάτι πολύ ενδιαφέρον, της έφτασαν τέσσερα γκολ, για σύγκριση, εντός έδρας σκόραρε δύο φορές περισσότερο.

Η Κάρντιφ Σίτι είναι μια άλλη νέα ομάδα της Premier League. Ενώ η Γουόλβερχαμπτον έχει να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα έξι χρόνια, οι Ουαλοί αποκλείστηκαν από εδώ το 2014. Τώρα η Κάρντιφ βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας κερδίσει οκτώ βαθμούς, μοιράζεται τη 18η θέση με τη Σαουθάμπτον και τη Φούλαμ. Στον τελευταίο γύρο η Κάρντιφ έχασε εκτός έδρας από την Έβερτον με ελάχιστο σκορ 0:1. Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται το σερί χωρίς ισοπαλίες της ομάδας, που φτάνει τους δέκα αγώνες, έχασε οκτώ φορές και κέρδισε δύο φορές. Με την ευκαιρία, στους τρεις πρώτους γύρους του πρωταθλήματος η Κάρντιφ έπαιξε ισοπαλία δύο φορές. Στην έδρα της αυτή τη σεζόν πραγματοποίησε επτά αγώνες και κέρδισε δύο από αυτούς, έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες και μία φορά παίζοντας σε ισοπαλία. Επτά από τους οκτώ βαθμούς η Κάρντιφ σημείωσε στα εντός έδρας αγώνες. Την ίδια στιγμή κέρδισε δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες στην έδρα.

Κάρντιφ Σίτι – Γουόλβερχαμπτον. Πώς έπαιξαν μεταξύ τους;

Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα οι ομάδες αυτές αντάλλαξαν με εκτός έδρας νίκες. Ειδικότερα, η Γουόλβερχαμπτον κέρδισε στην Ουαλία με σκορ 1:0. Κανένας από τους δέκα προηγούμενους αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων δεν τελείωσε με ισοπαλία: η ο Γούλβερχαμπτον κέρδισε τέσσερις φορές και η Κάρντιφ Σίτυ κέρδισε έξι φορές. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε 9 από τους 13 επίσημους αγώνες μεταξύ Κάρντιφ και Γούλβς σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Ενώ σε 8 από τις 12 προηγούμενες μονομαχίες μεταξύ τους σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι οι πιθανότητες της Κάρντιφ Σίτι σε αυτό το παιχνίδι είναι υποτιμημένες και αυτή η ομάδα όχι μόνο δεν θα χάσει από την Γουόλβερχαμπτον, αλλά μπορεί να κερδίσει κιόλας. Στην περίπτωση αυτή το καλύτερο στοίχημα θα είναι στη νίκη των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *