The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάντιθ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

CADIZ, SPAIN - SEPTEMBER 23: Santiago Arzamendia of Cadiz CF competes for the ball with Gavi Paez of FC Barcelona during the La Liga Santander match between Cadiz CF and FC Barcelona at Estadio Nuevo Mirandilla on September 23, 2021 in Cadiz, Spain. (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Nuevo Mirandilla

Ένα από τα ζευγάρια της πέμπτης αγωνιστικής της La Liga θα είναι ομάδες από διαφορετικούς πόλους της βαθμολογίας – Κάντιθ και Μπαρτσελόνα.

Κάντιθ

Η Κάντιθ ξεκίνησε τρομερά αυτό το πρωτάθλημα, έχοντας γνωρίσει τέσσερις ήττες με συνολικό σκορ 0:10. Δεν αποτελεί έκπληξη, με τέτοιο ρυθμό, ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» βυθίστηκε στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Νικήθηκε από τις Ρεάλ Σοσιεδάδ (0:1), η Οσασούνα (0:2), η Αθλέτικ (0:4) και η Σέλτα (0:3), οι αντίπαλοι απέχουν πολύ από τους κορυφαίους.

Μπαρτσελόνα

Με 10 βαθμούς στο ενεργητικό της και φανταστική διαφορά τερμάτων 11:1, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο. Σημειώνω ότι στον εναρκτήριο γύρο, οι Μπλαουγκράνα σημείωσαν απροσδόκητα ισοπαλία 0:0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, μετά την οποία νίκησαν συντριπτικά τους Ρεάλ Σοσιεδάδ (4:1), Βαγιαδολίδ (4:0) και Σεβίλλη (3:0).

Πρόβλεψη

Υπάρχει τεράστια διαφορά κλάσης μεταξύ των ομάδων, την οποία θα προσπαθήσει να δείξει η Μπαρτσελόνα στο γήπεδο. Περιμένω να κερδίσουν οι Καταλανοί με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *