The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Σαμπντόρια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Кальяри-Сампдория-02.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Sardegna Arena

Στην Ιταλία η περιοδεία κλείνει μόνο τη Δευτέρα, όπως και πριν από μια εβδομάδα, η Κάλιαρι θα παίξει αργότερα από όλους. Αυτή τη φορά ο σύλλογος στην έδρα του στη Σαρδηνία φιλοξενεί τη Σαμπντόρια. Θα είναι πιο επιτυχημένη από τον τελευταίο γύρο με τη Λέτσε; Ο ιστότοπός μας δημοσίευσε ξεχωριστή πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Κάλιαρι είναι μία από τις ανακαλύψεις της φετινή Σέριε Α

Οι “νησιώτες” θεωρήθηκαν και πριν σκληρό καρύδι. Ο Rolando Maran έκανε σπουδαία δουλειά δημιουργώντας μια ομάδα έτοιμη για μάχη με λίγους οικονομικούς πόρους. Έχοντας λάβει μια ενδιαφέρουσα ενίσχυση το καλοκαίρι, πρώτα από όλα, αφού επέστρεψε το Naingollan (ο δρόνος του Raja στη Σέριε A ξεκίνησε ακριβώς εδώ), ο σύλλογος ήταν σε θέση να δώσει εξαιρετική αρχή στη νέα σεζόν, κερδίζοντας θέση ανάμεσα στους ηγέτες του Calcho. Η ομάδα βρίσκεται πιο πάνω από τη Φιορεντίνα και την Αταλάντα, τη Ρόμα και τη Νάπολι, για να μην αναφέρουμε τη Μίλαν, κρατώντας στη ζώνη του Champions League. Αλλά η τελευταία περιοδεία έφερε στην Κάλιαρι πολλά προβλήματα. Πρώτον, η συνάντηση με τη Λέτσε αναβλήθηκε για μια μέρα και η ομάδα έπρεπε να καθυστερήσει κατά την αναχώρηση. Επιπλέον, έχοντας προβάδισμα των 2 γκολ, οι “νησιώτες” κατάφεραν να αφήσουν τον νεοφερμένο να ισοφαρίσει στα τελευταία 10 λεπτά. Επιπλέον, αναγκάστηκαν να τερματίσουν με εννέα παίκτες, χωρίς Kachchatore και Olsen, ενώ ο Σουηδός τερματοφύλακας έλαβε μακρύ αποκλεισμό για τη σύγκρουση με Lapadula.

Η Σαμπντόρια βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού

Η Σάμπα απέτυχε στην έναρξη της σεζόν. Στα μέσα Οκτωβρίου πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσα αλλαγή εδώ: όπως και στην Ρόμα στις αρχές του χρόνου ο Di Francesco έδωσε τη θέση προπονητή στο Ρανιέρι . Ο Claudio κέρδισε αμέσως βαθμούς και με τους Ρωμαίους “λύκους” κιόλας, ενώ στους τελευταίους 4 γύρους ο σύλλογος σημείωσε 8 βαθμούς, που επέτρεψαν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παίζοντας εντός έδρας με ισοπαλία, ο Γενουάτικος σύλλογος κέρδισε εκτός έδρας και τη ΣΠΑΛ και την Ουντινέζε. Έχει ήδη σκοράρει ένα γκολ στη νέα σεζόν ο super-βετεράνος Κουαλιαρέλα, κι όμως τώρα η κύρια δύναμη της Σαμπντόρια είναι ζεύγος του Γκαστόν Ραμίρες και Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Ο Μανόλο σημείωσε 4 γκολ σε όλη την περασμένη σεζόν και τώρα έχει ήδη 3 σημειωμένα γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Ρανιέρι πρέπει να καταλάβει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να ηρεμήσει, καθώς η γειτονική Τζένοα και άλλα αουτσάιντερ είναι πολύ κοντά.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Σαμπντόρια κέρδισε τον Φεβρουάριο λόγω του γκολ του Κουαλιαρέλα. Η ομάδα από τη Γένοβα δεν χάνει εδώ και 6 προσωπικές συναντήσεις. Αλλά μια άλλη σειρά είναι ακόμα μεγαλύτερη: οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το ζευγάρι κέρδισαν τελευταία φορά περισσότερο από 7 χρόνια πριν, τον Οκτώβριο του 2012.

Πρόβλεψη

Η Σαμπντόρια με το Ρανιέρι σταμάτησε να δίνει βαθμούς δεξιά-αριστερά. Ωστόσο, και η Κάλιαρι είναι πολύ καλή αυτό το φθινόπωρο, ειδικά στην έδρα της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κάλιαρι με απόδοση 2,26.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *