The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Кальяри-Наполи-21.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022, 8:00 μ.μ.

Sardegna Arena

Τη Δευτέρα δεν θα υπάρχουν πολλά ποδοσφαιρικά γεγονότα όπως άλλωστε πάντα αυτήν την ημέρα. Η Ιταλία ξεχωρίζει στο γενικό φόντο, όπου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 2 αγώνες ταυτόχρονα. Η Νάπολι, μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, θα παίξει στο γήπεδο της Κάλιαρι.

Η Κάλιαρι μάχεται ξανά για επιβίωση στη Serie A

Οι «Σαρδηνοί» έχουν ήδη μάθει το στο γεγονός ότι αυτό ακριβώς είναι ο στόχος τους για τη σεζόν, ενώ σχετικά πρόσφατα αυτός ο σύλλογος θεωρήθηκε ως πιθανός διεκδικητής για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ήδη στο τελευταίο πρωτάθλημα σημειώθηκαν μόλις 37 βαθμοί, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τερματίσει στην 16η θέση. Αλλά μετά από μια ανεπιτυχή εκκίνηση, ήδη τον Σεπτέμβριο, ο προπονητής διάσωσης, Semplici, απολύθηκε. Το στοίχημα στον Mazzarri που τον αντικατέστησε φαινόταν λανθασμένο. Τελευταία όμως οι «νησιώτες» ζωντάνεψαν επιτέλους. Μετά την Πρωτοχρονιά στα 6 τελευταία ματς σημείωσαν μόνο μια ήττα από τη Ρόμα με 3 νίκες. Ο σύλλογος έχει να χάσει τρεις συνεχόμενες φορές: ισοπαλίες με Φιορεντίνα και Έμπολι, καθώς και συγκλονιστική νίκη στην έδρα της Αταλάντα.

Η Νάπολι κατάφερε να πιάσει ξανά τους ηγέτες του Calcio

Οι «παρτενοπέι» μόλις την Πέμπτη φιλοξένησαν την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Πάολο». Και 3 μέρες μετά το ταξίδι στη Σαρδηνία θα γίνει ταξίδι στην Καταλονία. Ταυτόχρονα, στη Serie A, χρειάζεται να παλέψει μόνο για τους μέγιστους βαθμούς , λόγω μιας καλής προόδου τον χειμώνα, κατάφεραν να φτάσουν τον ηγέτη και την πρωταθλήτρια, την Ίντερ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι σύλλογοι μόλις έπαιξαν μεταξύ τους, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μαχητική ισοπαλία. Δεν βοήθησε που ο Ινσίνιε άνοιξε γρήγορα το σκορ, ήδη στο 7ο λεπτό, στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Τζέκο απάντησε με την μπαλιά του. Έτσι καταλήξανε στο 1-1, και αυτό, φυσικά, είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά όχι για κάποια από αυτές τις ομάδες, αλλά για τη Μίλαν. Οι «ερυθρόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι ανταγωνιστές όχι μόνο μοιράστηκαν, αλλά έχασαν και βαθμούς, και πήδηξαν από την πλάτη τους. Ωστόσο, εδώ όλος ο αγώνας στο ζευγάρι είναι ακόμα, φυσικά, μπροστά.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά το 2009 η Κάλιαρι κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά σε προσωπικές αναμετρήσεις. Και στα 4 τελευταία ματς η Νάπολι κατάφερε να κερδίσει σχεδόν μάξιμουμ 10 βαθμούς από τους 12 (λαμβάνοντας υπόψη το 2-0 τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους).

Πρόβλεψη

Η Κάλιαρι είναι αισθητά πιο αδύναμη από τους φιλοξενούμενους και, κυρίως, η Νάπολι έχει το μέγιστο κίνητρο. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *