The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Cagliari-Juventus-06.01

Σέριε Α’ Ιταλίας

Sardegna Arena, Κάλιαρι

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας η Κάλιαρι στην έδρα της θα φιλοξενήσει την Γιουβέντους Τορίνο. Κάθε ομάδα έχει υψηλό κίνητρο, η Κάλιαρι είναι επικίνδυνα κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι «ζέβρες» του Τορίνο αγωνίζονται με την Νάπολι για την πρώτη θέση στην κατάταξη, και κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να επηρεάσει την τελική κατανομή των θέσεων. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, η γραμμή του πονταρίσματος φαίνεται λογική.

Στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα

Η Κάλιαρι στα τελευταία πέντε παιχνίδια σημείωσε δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Η νίκη συνέβη πάνω στην Αταλάντα στον εκτός έδρας αγώνα, κάτι που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, δεδομένου ότι η ομάδα από το Μπέργκαμο είναι σε καλή κατάσταση. Οι ισοπαλίες συνέβησαν στον αγώνα κατά της Μπολόνια και της Σάμπα, ήττες από Ρόμα και Φιορεντίνα.

Εξαιρετικός τόνος

Η Γιουβέντους είναι σε άριστη κατάσταση, οι “ζέβρες” στα πέντε τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζαν, χάνοντας για αυτό τον καιρό μόνο ένα γκολ στο εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Hellas Verona. Εκτός από τη νίκη 3:1 επί της Βερόνα, η ομάδα του Allegri ήταν ισχυρότερη από την Μπολόνια, την Τζένοα, τη Ρόμα και τη Τορίνο στο Κύπελλο της Ιταλίας. Στο τουρνουά του ιταλικού πρωταθλήματος η Γιουβέντους είναι στη δεύτερη θέση, έχει 47 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μία μονάδα λιγότερη από την κορυφαία Νάπολι.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντος πετάει στη Σαρδηνία για να κερδίσει και να σκοράρει τρεις επιπλέον βαθμούς στον κουμπαρά. Η Γιουβέντους έχει πολύ ισχυρή γραμμή άμυνας, και σίγουρα δεν θα χάσει περισσότερα από ένα γκολ, αλλά και η ίδια δύσκολα να σκοράρει περισσότερα από τρία, γιατί τον τελευταίο καιρό οι Τορίνιοι δρουν πολύ λογικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντος + under 4.5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *