The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάδιθ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Кадис-РеалМадрид-21.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Ramón de Carranza

Στο πλαίσιο του 31ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν θα πραγματοποιήσει αγώνας μεταξύ Κάδιθ και Ρεάλ Μαδρίτης, πρόβλεψη ετοίμασαν οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας. Θα μπορέσει η Κάδιθ να ανατρέψει για άλλη μια φορά τις «μαρέγκες»;

Η Κάδιθ κρατιέται με σιγουριά στην Πριμέρα Ντιβισιόν

Ο νεοεισερχόμενος της ισχυρότερης κατηγορίας ξεκίνησε καλά, ακολούθησε η αναμενόμενη πτώση και αυτή τη στιγμή η ομάδα φαίνεται πολύ σίγουρη. Η Κάδιθ είναι 13η στην κατάταξη, 9 βαθμούς μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Θα πρέπει να σημειωθεί σερί τριών αγώνων χωρίς νίκες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα κατάφερε να κερδίσει 7 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο σημείωσε ισοπαλία ενάντια στη Θέλτα Βίγο, και πριν από αυτό κέρδισε νίκη επί της Χετάφε και της Βαλένθια. Ακόμα κι αν η Κάδιθ σκοράρει στο επίπεδο του αουτσάιντερ, λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, ο σύλλογος πρέπει να παραμείνει στην ελίτ. Δύο παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Η Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε ποδοσφαιρικές ταραχές

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης μιλάνε τις τελευταίες ημέρες ως για ηγέτη της ποδοσφαιρικής ταραχής, διότι ο πρόεδρος των «μαρέγκων» Florentino Perez θα ηγηθεί του σκανδαλώδους Super League, το οποίο επικρίνεται από την UEFA, τη La Liga και όλα τα άλλα ισχυρότερα πρωταθλήματα. Αν επιστρέψουμε στο παιχνίδι των Μαδριλένιων, η ομάδα στον τελευταίο γύρο έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς με τη Χετάφε, έχοντας παίξει 0:0. Τώρα η Ρεάλ είναι η δεύτερη, η διαφορά από την κορυφαία Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αυξηθεί έως τρεις βαθμούς, η διαφορά από την Μπάρτσα είναι δύο βαθμούς, αλλά οι Καταλανοί έχουν ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Η ομάδα της Μαδρίτης συνεχίζει να έχει πολλές σημαντικές απώλειες προσωπικού, επτά παίκτες ταυτόχρονα δεν θα μπορέσουν να βγουν στο γήπεδο στον επερχόμενο αγώνα, μεταξύ των οποίων είναι οι Ramos, Hazard, Varan, Carvajal Mendy.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Κάδιθ κατάφερε να εκπλήξει σοβαρά όταν νίκησε τους Μαδριλένιους με σκορ 1:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι η Ρεάλ αγωνίζεται ακόμα για τον τίτλο, οι «μαρέγκες» χρειάζονται μόνο νίκη, αλλά η Κάδιθ μπορεί να δώσει μάχη, καθώς είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε να δούμε μια βαρετή μονομαχία, όπου η ομάδα της Μαδρίτης θα προσπαθήσει να κερδίσει εις βάρος της ατομικής δεξιότητας των παικτών. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με χάντικαπ +1,5 γκολ (απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *