The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάδιθ εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Кадис-Барселона-23.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Nuevo Mirandilla

Θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια υψηλού επιπέδου την Πέμπτη αυτή τη φορά χάρη στην Ιταλία και την Ισπανία, όπου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν περιοδεία στα μέσα του Σαββατοκύριακου και οι τελευταίοι αγώνες της θα παιχτούν αυτό το βράδυ. Τελευταία θα παίξει η Κάδιθ, την οποία έρχεται να επισκεφτεί η ίδια η Μπαρτσελόνα. Θα βοηθήσει τους γηπεδούχους έως και 3 ημέρες περισσότερη ξεκούραση (2 φορές); Και για τι είναι ικανό τώρα «περισσότερο από ένα κλαμπ»;

Η Κάδιθ μπόρεσε επιτέλους να πάρει κάποια καλά συναισθήματα αυτή τη σεζόν

Το «κίτρινο υποβρύχιο» βγήκε στην επιφάνεια το 2020. Και κατάφερε να πετύχει 11 νίκες και 44 βαθμούς στο τελευταίο πρωτάθλημα. Περίμεναν μια πιο δύσκολη επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Και οι παίκτες του Άλβαρο Θερβέρα ξεκίνησαν πραγματικά το νέο πρωτάθλημα με δυσκολία. Με τη Λεβάντε και τη Μπέτις κατάφεραν να σημειώσουν τουλάχιστον ισοπαλίες (και τις δύο φορές 1-1), μετά δεν κατάφεραν να πιάσουν έστω έναν βαθμό εντός έδρας με την Οσασούνα και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μετά από αυτό το ταξίδι στο Βίγκο, στη Θέλτα, θυμωμένη με αποτυχίες, έγινε αντιληπτό με ανησυχία. Η Κάδιθ έπαιξε αμυντικά, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετατρέποντάς τες σε γκολ των Λοζάνο και Εσπίνο. Ήταν δύσκολο μετά το γκολ του Σάντι Μίνα στο τελευταίο ημίωρο, κι όμως κερδήθηκε νίκη 2-1 στο Μπαλαΐδος. Πόση δύναμη όμως απομένει, ακόμη και με αρκετή ξεκούραση;

Η Μπαρτσελόνα τώρα δεν είναι καθόλου «περισσότερο από ένα κλαμπ»

Οι «μπλαουγκράνα» στην αρχή ήλπιζε ότι θα έρθει ο Ronald Koeman και όλα θα φτιάξουν στο γήπεδο. Αλλά όλα αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν τόσο απλά: υπάρχουν όλο και περισσότεροι Ολλανδοί στην Καταλονία, όπως υπό τον Φαν Γκαλ. Και υπάρχουν πραγματικά έξυπνοι, όπως ο De Jong (αν και ο Frankie εμφανίστηκε πολύ νωρίτερα) και ο Depay. Αλλά η πραγματική αντανάκλαση του τρέχοντος αθλητικού επιπέδου της Μπάρτσα ήταν το 0-3 με την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας. Όχι λιγότερο περίμεναν κι από την επιστροφή του Λαπόρτα, αλλά αυτός, αν και προσπαθεί να καθαρίσει τα μπάζα που έμειναν από τον Μπαρτομέου, είναι ακόμα πολύ μακριά από τους στόχους του. Οι «κούλες» έχουν χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, πράγμα που περιορίζει την υπογραφές. Και το χειρότερο είναι ότι τώρα ο προπονητής και ο λειτουργός έχουν σχεδόν ανοιχτό πόλεμο. Και αυτός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νίκες μια τέτοια περίοδο, ο Μέσι, δεν υπάρχει πια… Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί ψύχραιμοι ερμηνευτές για να κερδίσουν εναντίον αουτσάιντερ τουλάχιστον στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αν και μετά το παιχνίδι με τη Γρανάδα υπάρχουν αμφιβολίες κι για αυτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Σοκ, αλλά την περασμένη σεζόν η Κάδιθ κατάφερε να πετύχει 4 βαθμούς με την Μπαρτσελόνα. Κέρδισε με σκορ 2-1 εντός έδρας τον Δεκέμβριο και άρπαξε ισοπαλία στο Καμπ Νόου τον Φεβρουάριο.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα χάνει συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει. Αλλά πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, εξ ου και το στοίχημα στο «θα σκοράρουν και οι δύο» (απόδοση – 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *