The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Italy-Sweden-13.11

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018

Δεύτερος γύρος, φάση 2 από 2

“Giuseppe Meazza”, Μιλάνο

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ιταλίας και της Σουηδίας. Αυτός ο αγώνας είναι προκριματικός για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρησης, ο οποίος διεξήχθη στην έδρα της εθνικής Σουηδίας στις 10 Νοεμβρίου, έφερε στην “τρε κρούνες” την ελάχιστη νίκη 1:0. Τώρα οι Ιταλοί πρέπει να κερδίσουν τους Σκανδιναβούς για να προκριθούν στο τελικό μέρος του παγκόσμιου φόρουμ και είναι επιθυμητό να το κάνουν με σιγουριά μέσω του χάντικαπ -1,5.

Υπάρχουν προβλήματα

Η εθνική Ιταλίας έπαιξε καλά στη Στοκχόλμη, αλλά φαινόταν ότι η Σκουάντρα Ατζούρα δεν είχε αντίρρηση και για την ισοπαλία. Ο Βεντούρα έβγαλε μια προβλέψιμη σύνθεση, επέστρεψε στο σχήμα 3-5-2, όπου οι αμυντικοί ήταν το τρίο Κιελίνι-Μπονούτσι- Μπαρτζάλι. Μέχρι το 61ο λεπτό όλα πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί από τον Ιταλό τεχνικό, αλλά ο Johansson μετά το ασσίστ του Toivonen σκόραρε γκολ και έφερε τη νίκη στην ομάδα του. Τώρα το προπονητικό επιτελείο της εθνικής Ιταλίας θα αναγκαστεί να σπάσει το κεφάλι για το πώς να νικήσει την εθνική Σουηδίας στο Μιλάνο.

Υπάρχουν πιθανότητες

Η εθνική Σουηδίας κατάφερε πολλά. Ήταν σε θέση να νικήσει τους Ιταλούς εντός έδρας τους μετά την νίκη στην ισχυρή εθνική Γαλλίας, αλλά μπροστά είναι το παιχνίδι εκτός έδρας και, όπως γνωρίζετε, εκτός έδρας η “τρε κρούνες” παίζει πολύ χειρότερα από ό, τι εντός. Τουλάχιστον στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο: οι “κίτρινο-μπλε” έχασαν τρεις φορές στις πέντε συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Εάν η εθνική Ιταλίας δεν θα μπορέσει να προκριθεί στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα είναι μεγάλη απογοήτευση, αν και οι Σουηδοί εκδηλώνονται πολύ καλά. Σε κάθε περίπτωση τα πάντα είναι στα χέρια των Ιταλών, και στην έδρα της αυτή η ομάδα παίζει τέλεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ιταλίας με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *