The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Italy-Portugal-17.11

Πρωτάθλημα Εθνών

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

“Giuseppe Meazza”, Μιλάνο

Στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Ιταλίας θα αγωνιστεί με την εθνική Πορτογαλίας στο στάδιο “Giuseppe Meazza” στο Μιλάνο. Για την Squadra Azzurra η επερχόμενη συνάντηση είναι η τελευταία ευκαιρία για πρώτη θέση στον όμιλο 3 της Λιγκ Α, αλλά γι’ αυτό είναι απαραίτητο να νικήσει τους Πυρηναίους το Σάββατο. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η Πορτογαλία κέρδισε την Ιταλία με σκορ 1:0, θα ήταν καλό για τους “ουράνιους” να πάρουν εκδίκηση.

Μετά από τρεις αγώνες

Η εθνική Ιταλίας στο Πρωτάθλημα Εθνών έπαιξε τρεις αγώνες, ένας από τους οποίους κέρδισε με μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα συνέβη στο πρώτο παιχνίδι εναντίον των Πυρηναίων, η ομάδα του Μαντσίνι σημείωσε βαθμούς στα παιχνίδια εναντίον των Πολωνών, στο παιχνίδι εντός έδρας ενάντια στους “αετούς” η Ιταλία έπαιξε 1:1, και εκτός έδρας κατάφερε να νικήσει τους Σλάβους 1:0.

100% αποτέλεσμα

Εκτός από το ταξίδι στο Μιλάνο, η εθνική Ιταλίας πρέπει ακόμα να παίξει στην έδρα της με τους Πολωνούς. Για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον όμιλο 3, οι Πορτογάλοι στον αγώνα εναντίον των Ιταλών θα αρκεστούν με ισοπαλία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Πυρηναίοι θα επιλέξουν την τακτική του παιχνιδιού με τον δεύτερο αριθμό και η εθνική Ιταλίας θα πρέπει να προχωρήσει στην επίθεση και να ανοίξει τις περιοχές, τις οποίες πιθανώς θα χρησιμοποιήσουν οι παίκτες του Σάντος.

Πρόβλεψη

Για την εθνική Ιταλίας ο αγώνας εναντίον των Πορτογάλων αποτελεί τελευταία ευκαιρία για πρώτη θέση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μαντσίνι θα ρισκάρει. Η Πορτογαλία διαθέτει πολλούς πολύ γρήγορους παίκτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν χώρο. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι “Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι” σημείωναν γκολ και στους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το γκολ της εθνική Πορτογαλίας με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *