The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Italy-Poland-07.09

Πρωτάθλημα Εθνών

“Stadio Renato Dall’Ara”, Μπολόνια

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 1ου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Ιταλίας θα αναμετρηθεί με την εθνική Πολωνίας, και ο ίδιος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Μπολόνια στο στάδιο «Renato Dall’Ara». Σε αυτό το ζευγάρι οι Ιταλοί είναι ξεκάθαρο φαβορί, με τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε. Το θέμα είναι ότι η «σκουάντρα ατζούρα» έρχεται για το παιχνίδι με μέγιστο κίνητρο, επειδή απέτυχε να προκριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τώρα θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση, παίζοντας καλά στο νέο τουρνουά.

Τα αποτελέσματα είναι έτσι κι έτσι

Υπό την ηγεσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι η εθνική Ιταλίας έχει ήδη παίξει τρεις φιλικούς αγώνες, η επερχόμενη συνάντηση θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας. Προς το παρόν τα αποτελέσματα δεν είναι εντυπωσιακά: τεταμένη νίκη επί Σαουδικής Αραβίας 2:1, ήττα 1:3 από τη Γαλλία και ισοπαλία 1:1 με την Ολλανδία. Ευχαριστεί το γεγονός ότι σκόραραν σε κάθε παιχνίδι, αλλά απογοητεύει που και έχαναν επίσης σε κάθε αγώνα, κάτι που δεν είναι πολύ χαρακτηριστικό για αυτή την ομάδα.

Η ύφεση

Μετά την άνοδο έρχεται η ύφεση, η εθνική ομάδα της Πολωνίας τώρα βρίσκεται ακριβώς στο στάδιο της ύφεσης. Η κορυφή της τρέχουσας πολωνικής εθνικής μπορεί να θεωρηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία, όταν οι «Λευκοί Αετοί» ήταν σε θέση να μπουν στην οχτάδα των ισχυρότερων. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έδειξε ότι οι Δυτικοί Σλάβοι δεν είναι πλέον σε δύναμη. Κατάφεραν να νικήσουν την Ιαπωνία, αλλά πριν από αυτό οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχασαν από τη Σενεγάλη 1:2 και την Κολομβία 0:3.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εθνική Ιταλίας θα ξεκινήσει τον αγώνα εναντίον των Πολωνών όσο γίνεται πιο επιθετικά, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για τους «μακαρονάδες» να ανοίξουν πρώτοι το σκορ στο παιχνίδι. Στη σύνθεση η «σκουάντρα ατζούρα» είναι σαφώς ανώτερη από τους Πολωνούς, οπότε μπορούμε να δοκιμάσουμε το στοίχημα στους γηπεδούχους σε αυτό το παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ιταλία θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,58.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *