The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ολλανδία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Италия-Нидерланды-14.10b

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ιταλία. Μπέργκαμο. Στάδιο Atleti Azzurri d’Italia

Στον τέταρτο γύρο του Ομίλου Α του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Ιταλίας θα αναμετρηθεί με τον ομόλογό της από την Ολλανδία.

Ιταλία

Πρώτη θέση, πέντε πόντοι και μέτρια διαφορά τερμάτων 2:1 – η Ιταλία δεν δείχνει την καλύτερη απόδοσή της, αλλά έχει μια καλή πιθανότητα να φτάσει στο τελικό στάδιο του Πρωτάθλημα Εθνών. Προηγουμένως, η Squadra Azzurra κέρδισε 1:0 εκτός έδρας επί των Κάτω Χωρών και σημείωσε επίσης ισοπαλία 1:1 με τη Βοσνία και 0:0 με την Πολωνία.

Ολλανδία

Τον Σεπτέμβριο η Ολλανδία νίκησε την Πολωνία 1:0 και έχασαν 0:1 από την Ιταλία, αλλά ένα μήνα αργότερα σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Βοσνία. Όπως μπορείτε να δείτε, η αλλαγή προπονητή δεν ωφέλησαν τον Οράντζε. Τώρα είναι δεύτεροι στο κουαρτέτο τους, έχοντας κερδίζει τέσσερις βαθμούς με διαφορά τερμάτων 1-1.

Πρόβλεψη

Στην επιλογή για το Euro 2020 αυτές οι ομάδες είχαν υψηλή απόδοση, αλλά τώρα ενεργούν πολύ πιο ρεαλιστικά. Πιστεύω ότι σε προσωπική μονομαχία δεν πρέπει να περιμένετε τεράστιο αριθμό ακριβών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *