The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Λιθουανία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия-Литва-08.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022– Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα συνεχίσουν να μας χαροποιούν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά, οι ειδικοί μας επέστησαν την προσοχή στην αναμέτρηση Ιταλίας – Λιθουανίας, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύτηκε στον πόρο μας.

Οι Ιταλοί έχουν ήδη σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ

Μετά το επιτυχημένο Euro 2020, η Squadra Azura επιβραδύνθηκε ελαφρώς, αν και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο σερί χωρίς ήττα, έως και 36 αγώνες και είναι απίθανο να χάσει την επικείμενη μάχη. Στον τελευταίο γύρο οι Ιταλοί έπαιξαν 0:0 εναντίον της Ελβετίας, στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Τζορτζίνιο έχασε την ευκαιρία να φέρει την ομάδα μπροστά, αποτυγχάνοντας να μετατρέψει το πέναλτι. Μέχρι στιγμής οι παίκτες του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι έχουν προβάδισμα, αλλά η διαφορά από τους Ελβετούς είναι 4 βαθμοί, ενώ ο αντίπαλος έχει δύο αγώνες στο χέρι.

Οι Λιθουανοί είναι οι κύριοι αουτσάιντερ του ομίλου

Η εθνική Λιθουανίας έχασε όλους τους αγώνες αυτής της πρόκρισης και κατέχει επάξια την τελευταία θέση στη βαθμολογία. Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα φαινόταν καλή απέναντι στη Βουλγαρία εκτός έδρας, χάνοντας από τον αντίπαλο 0:1, το μοναδικό γκολ το έχασαν μόνο στο 82ο λεπτό. Θα είναι δύσκολο να εγκαταλείψουν την τελευταία θέση, οι Λιθουανοί απλά πρέπει να συντονιστούν ξεχωριστά για κάθε αγώνα, αποκτώντας εμπειρία απέναντι σε ισχυρότερους αντιπάλους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους επτά φορές, οι Ιταλοί κέρδισαν σε πέντε περιπτώσεις, δύο ακόμη συναντήσεις έληξαν ισόπαλες. Στον πρώτο γύρο, οι Ιταλοί είχαν μεγάλο πλεονέκτημα και κέρδισαν εκτός έδρας με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Θα συναντήσουν δύο αντίπαλοι άνισης κατηγορίας, το κύριο ερώτημα είναι πώς θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ιταλοί θα κυριαρχήσουν και θα κερδίσουν εύκολα τρεις βαθμούς. Ποντάρουμε εδώ στην επιτυχία των παικτών του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι με χάντικαπ -2,5 γκολ και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *