The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ισπανία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия2

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020 – Ημιτελικός

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Όλοι οι ημιτελικοί έχουν ήδη καθοριστεί στο Euro 2021, στις 6 Ιουλίου θα δούμε τη μάχη μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ισχυρών ομάδων έχει δημοσιευτεί στον πόρο μας.

Η Squadra azura δείχνει λαμπρό ποδόσφαιρο

Οι Ιταλοί κέρδισαν εύκολα τον όμιλο τους σε αυτό το τουρνουά, νικώντας όλους τους αντιπάλους τους, χωρίς να χάσουν ούτε ένα γκολ. Στους 16 Squadra azura με δυσκολία νίκησε στην παράταση την Αυστρία 2:1. Αληθινή δοκιμασία ήταν στους προημιτελικούς, όπου κατάφεραν να νικήσουν δικαίως τους Βέλγους 2:1. Δεν υπάρχει φωτεινό αστέρι στην ομάδα, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή. Ο παίκτης της Ρόμα Leonardo Spinazolla έγινε μια πραγματική ανακάλυψη του τουρνουά, χρησιμοποιείται ως αριστερός μπακ, δυστυχώς, ο παίκτης μπορεί να χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού, ο Florenzi δεν θα παίξει επίσης. Οι Ιταλοί έχουν κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μόνο μία φορά στην ιστορία.

Η «φούρια ρόχα» δεν είναι αρκετά πειστική

Στη φάση των ομίλων, η Ισπανία έπαιξε δύο φορές ισοπαλία και νίκησε συντριπτικά τους Σλοβάκους – 5:0. Στα πλέι οφ δεν ήταν πιο εύκολα για την «κόκκινη μανία», τους Κροάτες κατάφεραν να νικήσουν μόνο στην παράταση 5:3. Με την Ελβετία έπαιξαν 1:1, η νίκη κερδήθηκε μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Ο αντίπαλος έπαιξε στη μειονότητα από το 77ο λεπτό, αλλά οι παίκτες του Luis Enrique δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Μέχρι στιγμής οι Ισπανοί βοηθούνται από την τύχη, επειδή το παιχνίδι τους δεν είναι εντυπωσιακό. Ο Sarabia μπορεί να χάσει τον ημιτελικό αγώνα λόγω τραυματισμού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, αν πάρετε τους αγώνες του Euro, η πιο σημαντική μάχη πραγματοποιήθηκε στον τελικό του 2012, τότε η Ισπανία κέρδισε 4-0. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, τότε οι Ιταλοί έπαιξαν εντός έδρας 1:1, αλλά έχασαν εκτός έδρας 0:3.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο ισχυρές ομάδες, οπότε είναι δύσκολο για τους φορείς στοιχημάτων να προτιμήσουν κάποια. Σε αυτό το πρωτάθλημα, οι Ιταλοί φαίνονται πιο ωραίοι, οπότε θεωρούμε ότι τους παίκτες του Roberto Mancini μικρό φαβορί. Στοιχηματίζουμε εδώ στη νίκη της γηπεδούχου με μηδενικό χάντικαπ, επίσης το στοίχημα στο under φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Ιταλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *