The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ισπανία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия-Испания-06.10

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Ημιτελικός

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου έχουν ήδη ξεχάσει λίγο το Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ και αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθεί ημιτελικός του τουρνουά, στον πρώτο ημιτελικό θα παίξουν Ιταλία κόντρα στην Ισπανία, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των σούπερ ομάδων ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι μας.

Οι Ιταλοί έχουν μια σοβαρή άνοδο

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας βιώνει τώρα μια πραγματική άνοδο, η ομάδα κέρδισε το τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δείχνοντας υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Η ομάδα έφτασε σε αυτόν τον τελικό χάρη στη νίκη στην τετράδα του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ, κατάφερε να προηγηθεί της Ολλανδίας, της Πολωνίας και της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Οι παίκτες του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι παίζουν εξαιρετικά στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου ηγούνται του ομίλου τους, δεχόμενοι μόνο ένα γκολ σε έξι συναντήσεις. Οι πιο κοντινοί διώκτες είναι οι Ελβετοί, με 6 βαθμούς πίσω, αλλά έχουν δύο παιχνίδια στο χέρι. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το Πρωτάθλημα Εθνών, καθώς το τελευταίο μέρος θα παιχτεί στα γήπεδά τους.

Οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν για το Euro

H Fury Roha επίσης δεν χρειάζεται εισαγωγή, αν και η ομάδα είχε προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Στο Euro 2020 κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό, όπου έχασαν από τους Ιταλούς μόνο στα πέναλτι και θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν γι’ αυτό. Στο Πρωτάθλημα Εθνών οι Ισπανοί κέρδισαν τον σκληρό όμιλο μπροστά από τη Γερμανία, την Ελβετία και την Ουκρανία. Δεν είναι όλα τόσο ομαλά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και οι Ισπανοί προηγούνται στον όμιλο, αλλά οι Σουηδοί που είναι 4 βαθμούς πίσω, έχουν δύο παιχνίδια ακόμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσιο ιστορικό αναμετρήσεων σε διάφορα τουρνουά, όπου οι ομάδες έπαιζαν με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας. Η τελευταία μάχη πραγματοποιήθηκε στα ημιτελικά του Euro 2020, τότε ο κανονικός χρόνος παιχνιδιού τελείωσε με σκορ 1:1, αν και οι Ισπανοί είχαν το πλεονέκτημα, αλλά η Ιταλία αποδείχθηκε πιο ακριβής στα πέναλτι.

Πρόβλεψη

Αρχικά δεν υπήρχε φαβορί εδώ, αλλά τώρα οι Ιταλοί έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, με βάση τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων. Το κύριο επιχείρημα υπέρ της “squadra adzura” είναι ο παράγοντας της έδρας, καθώς και παρατεταμένο αήττητο σερί. Συχνά οι ομάδες δεν παίζουν παραγωγικό ποδόσφαιρο στις συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, περιμένουμε να συνεχιστεί αυτή η τάση, θα ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5. Ένα επικίνδυνο στοίχημα σε καθαρή ισοπαλία φαίνεται ενδιαφέρον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *