The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Οκτωβρίου 2019

Италия-Греция-12.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Ι – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η εθνική Ιταλίας στον έβδομο γύρο θα συναντηθεί με την εθνική Ελλάδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου 2019 στις 9:45 μμ. στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Εθνική Ιταλίας

Η εθνική Ιταλίας τον τελευταίο καιρό δεν φαινόταν αρκετά πειστική. Η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και στο Πρωτάθλημα Εθνών πήρε τη δεύτερη θέση, δίνοντας την πρώτη θέση στους Πορτογάλους. Παρ’ όλα αυτά, η απουσία επιφανών ανταγωνιστών στα προκριματικά οδήγησε στην πλήρη κυριαρχία της εθνική Ιταλίας στον όμιλο. Η Squadre Azzurra κέρδισε όλους τους αγώνες, ενώ στο τελευταίους νίκησε τη Φινλανδία (1:2) και την Αρμενία (1:3).

Εθνική Ελλάδας

Η εθνική Ελλάδας έχει πολύ χάλια εμφάνιση τα τελευταία χρόνια. Για πολύ καιρό η ομάδα δεν προκρίνεται σε διεθνή φόρουμ και τώρα δεν φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Τι να πω αφού χάνουν βαθμούς ακόμη και στον αγώνα με το Λιχτενστάιν (1:1), άβουλα χάνουν από την Ιταλία (0:3), την Αρμενία (2:3) και τη Φινλανδία (1:0), έχοντας σημειώσει μόνο ένα βαθμό εντός έδρας σε τρεις αγώνες.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ιταλίας τώρα δεν φαίνεται τέλεια. Αλλά λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουν ισότιμους ανταγωνιστές, δεν είναι αισθητό. Ο Roberto Mancini προκαλεί συνεχώς πολλούς παίκτες επίθεσης, ενώ η άμυνα της ιταλικής εθνικής ομάδας δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, ενώ η επίθεση περισσότερο χαλάει τις ευκαιρίες για γκολ παρά σκοράρει. Αλλά στον αγώνα με την Ελλάδα θα κερδίσουν και πάλι τους βαθμούς και θα συνεχίσουν να μιμούνται την επιστροφή του μεγιστάνα ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην παγκόσμια σκηνή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *