The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ελβετία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия-Швейцария-16.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Το βράδυ της Τετάρτης θα αφιερωθεί ξανά στο ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεργκέι Καράσεφ προσκλήθηκε σε έναν από τους αγώνες. Ο Ρώσος διαιτητής θα επιβλέπει τη συνάντηση στη Ρώμη μεταξύ Ιταλίας και Ελβετίας. Θα μπορούν οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν ίντριγκα στο Stadio Olimpico;

Η Ιταλία είχε μια καλή αρχή στο τουρνουά

Η «Squadra Azzurra» φαίνεται υπέροχα τώρα, ενώ το 2018 έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά από αυτή την εθνική τραγωδία, ο Roberto Mancini αναδιάρθρωσε με επιτυχία το παιχνίδι των παικτών του, και τώρα είναι επίσης μια ομάδα που διεκδικεί το μέγιστο αποτέλεσμα. Η εθνική Ιταλίας έδωσε 100% αποτέλεσμα στο Euroselection, κέρδισε το League of Nations, και έρχεται στο τουρνουά με σερί όχι απλώς νικών, αλλά «ξηρών» νικών… Και το συνέχισε την περασμένη Παρασκευή. Οι δικαστές δεν έβαλαν μερικά πέναλτι στο τέρμα της Τουρκίας, αλλά αυτό δεν έσωσε τους φιλοξενούμενους. Κρατήθηκαν μόνο μέχρι το διάλειμμα, και μόνο για να χάσουν τρεις φορές στο 2ο ημίχρονο. Εξίσου σημαντικό για τον αλλενατόρε ότι δεν γινόταν τίποτε στην πύλη του Ντοναρούμα. Και μόνο ο τραυματισμός του Florenzi χαλά τη διάθεση.

Η Ελβετία απέτυχε να ξεκινήσει το τουρνουά με νίκη

Οι «ουδέτεροι» φαίνεται να έδειχνε καλά αποτελέσματα το 2021. Κέρδισαν και τους 5 αγώνες, ωστόσο, μόνο η Φινλανδία ήταν λίγο πολύ σοβαρός αντίπαλος, οι υπόλοιποι ήταν η Λιθουανία, η Βουλγαρία, οι ΗΠΑ και το Λιχτενστάιν. Αναμενόμενα ήταν πιο δύσκολα στο Euro. Η Ουαλία αντεπιτέθηκε, αλλά κατόρθωσε να καταπιέσει τον Ζόμερ μερικές φορές. Φαινόταν ότι οι παίκτες του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς πέτυχαν τον στόχο τους. Οι πιο δραστήριος στη σύνθεση τους, ο Embolo, επιτέλους εφάρμοσε την ευκαιρία του. Αυτό συνέβη ήδη στο 49ο λεπτό, και σταδιακά οι Ελβετοί άρχισαν να επιβραδύνονται, για το οποίο αργότερα επικρίθηκαν δημοσίως από τον τεχνικό τους. Στο τέλος, ο Μουρ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του και κατάφερε να σκοράρει 1-1. Υπήρχαν πιθανότητες να πάρουν προβάδισμα ξανά, ο Γκάτσινοβιτς σκόραρε κιόλας, αλλά αυτός ο στόχος ακυρώθηκε από το VAR. Ισοπαλία, που φαίνεται πιο πιθανό με απώλεια των δύο βαθμών από τους «ουδέτερους».

Προηγούμενοι αγώνες

Οι γειτονικές χώρες έπαιζαν συχνά μεταξύ τους. Και μόνο μία φορά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν – η Ιταλία το 2003 Είναι επίσης ο μόνος αγώνας από τους τελευταίους 5 όπου το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Τώρα το ζευγάρι δεν φαίνεται ίσο, και αυτό μπορεί να φανεί ακόμη και στα αποδόσεις. Η Ιταλία είναι ισχυρότερη και πρέπει να το αποδείξει στην έδρα της στο Stadio Olimpico, κερδίζοντας με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της Ιταλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 2.19.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *