The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Ελβετία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия-Швейцария-12.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στoν πρoκριματικό όμιλο Γ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 εκτυλίχθηκε πολύ ενδιαφέρων αγώνας για την πρώτη θέση. Προσφέρουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία – Ελβετία, σε αυτή τη μάχη αποφασίζεται ποιος θα μπει απευθείας στο τελικό μέρος του τουρνουά και ποιος άλλος θα παίξει στα πλέι οφ.

Οι Ιταλοί ανεβαίνουν

Οι νυν πρωταθλητές Ευρώπης θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει και το League of Nations, αφού ο τελικός των τεσσάρων διοργανώσεων διεξήχθη στα ιταλικά γήπεδα. Οι παίκτες του Roberto Mancini έχασαν από τους Ισπανούς στον ημιτελικό 1:2, και στη μάχη για την τρίτη θέση μπόρεσαν να νικήσουν τους Βέλγους με το ίδιο σκορ. Σε αυτή την επιλογή, οι Ιταλοί έχουν 4 νίκες και δύο ισοπαλίες, η κατανομή των βαθμών με τους Ελβετούς είναι ακόμα κατανοητή, αλλά το εντός έδρας 1:1 με τους Βούλγαρους προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Η Scuadra Azura κέρδισε την τελευταία της μάχη εντός έδρας με τη Λιθουανία με σκορ 5:0. Οι Ιταλοί ηγούνται του ομίλου τους, μπροστά από την Ελβετία μόνο σε διαφορά τερμάτων.

Η Ελβετία θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της

Ήταν φανερό ότι οι Ελβετοί θα πάλευαν για την πρώτη θέση με την Ιταλία, κατάφεραν να επιβάλουν αγώνα, τώρα μένει καθοριστική μάχη. Η ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, γιατί δεν πέφτει κάτω από τη δεύτερη θέση. Υπάρχει κίνητρο, καθώς θέλουν την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, χωρίς τα πλέι οφ. Στην τελευταία της συνάντηση η Ελβετία νίκησε τους Λιθουανούς εκτός έδρας 0:4. Το αποτέλεσμα του επερχόμενου αγώνα θα πιέσει περισσότερο τον αντίπαλο, αν και η ισοπαλία είναι περισσότερο υπέρ των Ιταλών, γιατί έχουν πλεονέκτημα δύο τερμάτων σε διαφορά τερμάτων.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι έπαιξαν 0:0, οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να μετατρέψουν το πέναλτι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ζορζίνιο αστόχησε. Αξίζει να θυμηθούμε το παιχνίδι στο πρόσφατο Euro 2020, όπου η Ελβετία ηττήθηκε με σκορ 3:0, η Ιταλία βοηθήθηκε από τις κερκίδες της.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη μάχη διακυβεύεται το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η δεύτερη θέση επίσης δεν είναι κακή, αλλά τα πλέι οφ είναι ρίσκο, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα πέσει στους αντιπάλους. Οι Ελβετοί έχουν οργανωμένη ομάδα, αλλά απέναντι στη σημερινή Ιταλία δύσκολα θα μπορέσουν να αντισταθούν ξανά. Ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *