The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

MUNICH, GERMANY - JULY 02: Nicolo Barella of Italy celebrates after scoring their side's first goal during the UEFA Euro 2020 Championship Quarter-final match between Belgium and Italy at Football Arena Munich on July 02, 2021 in Munich, Germany. (Photo by Christof Stache - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάντιο Ρενάτο Νταλλ’Άρα

Η κύρια διακόσμηση του Σαββάτου στο Πρωτάθλημα Εθνών θα είναι μια επική μάχη ανάμεσα στις ονομαστές εθνικές ομάδες της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Ιταλία

Μετά τον θρίαμβο στο Euro 2020, η Ιταλία τερμάτισε αρχικά δεύτερη στον προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έχασε εντυπωσιακά 0:1 από τη Βόρεια Μακεδονία και δεν μπήκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Μετά η Squadra Azzurra αποκαταστάθηκε στο παιχνίδι με την Τουρκία (3:2), αλλά έχασε από την Αργεντινή χωρίς ευκαιρία – 0:3.

Γερμανία

Ενώ η Γερμανία δεν είχε καλή απόδοση στο ευρωπαϊκό φόρουμ, αποκλείοντας στους 16 από την Αγγλία (0:2). Αλλά ήδη υπό την ηγεσία του νέου προπονητή Hansi Flick, η Bundestim άκμασε ξανά. Αποτέλεσμα οκτώ νίκες και μία ισοπαλία σε εννέα ματς με εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 34:3.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω περισσότερο στην επιτυχία των φιλοξενούμενων, που σταδιακά επιστρέφουν στο γκρουπ των ισχυρότερων ομάδων του κόσμου. Η Ιταλία βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, οπότε ισοπαλία σ’ αυτή τη συνάντηση θα είναι η ευτυχία της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Γερμανία δε θα χάσει με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *